Exquisit koelvriescombinatie kopen

Exquisit koelvriescombinaties

Exquisit is een perfect voorbeeld van een merk dat er voor iedereen is. Het merk produceert kwalitatief hoogstaande apparaten, maar weet dit te allen tijde te combineren met sterk concurrerende prijzen. Het sluit perfect aan bij de slogan van het merk: “value for money”. Het inmiddels 20 jaar oude Exquisit maakt dan ook koelkasten, vriezers en koelvriescombinaties met veel handige functies en snufjes, maar voor een sterk concurrerende prijs. Exquisit koelvriescombinaties zijn geschikt voor iedereen!

8 resultaten

Exquisit EKS131-V-040F

Koelvriescombinatie , Inbouw , Energieklasse F
Exquisit EKS131-V-040F linker voorkant
€ 309,-
Koelvriescombinatie
87.1 cm

Exquisit KGC231-60-010E

Koelvriescombinatie , Vrijstaand , Energieklasse E
Exquisit KGC231-60-010E
€ 349,-
Koelvriescombinatie
143.5 cm

Exquisit KB45-4A+

Koelvriescombinatie , Vrijstaand , Energieklasse A+
Exquisit KB45-4A+ open
€ 187,-
Koelvriescombinatie
52 cm

Exquisit KGC270-45-040EW

Koelvriescombinatie , Vrijstaand , Energieklasse E
Exquisit KGC270-45-040EW linker voorkant
€ 350,-
Koelvriescombinatie
142.6 cm

Exquisit koelvriescombinatie vergelijken

Op zoek naar een koelvriescombinatie van Exquisit? Op deze pagina vind je het gehele overzicht. Klik op een koelvriescombinatie om deze nader te bekijken. Wil je de specificaties van verschillende modellen vergelijken, dan kun je dit doen door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Een koelvriescombinatie van Exquisit koop jij gemakkelijk en snel op Slimster.nl! Wij hebben voor jou de laagste online prijzen!

Voordelen Exquisit koelvriescombinaties

Kies je voor een Exquisit koelkast, dan geniet je van apparaten die je overal kunt plaatsen. Het merk heeft dan ook zowel inbouw- als vrijstaande modellen in het assortiment. Een overeenkomstige factor van de apparaten van Exquisit is dat ze energiezuinig zijn. De koelvriescombinaties hebben energielabels van A tot en met A++. Daarnaast zijn ze er in verschillende kleuren, zoals zwart, wit en RVS. Er zijn zowel kleine als grote koelvriescombinaties op de markt van 119 liter tot en met 325 liter als koelruimte. Daarnaast leveren de ijskasten jou handige functies, als No Frost en afzonderlijk regelbare vriesruimtes. Ontdek nogmaals de belangrijkste voordelen van Exquisit koelvriescombinaties:

  • Zeer energiezuinig
  • Zowel inbouw als vrijstaand
  • In diverse kleuren
  • Kleine én grote modellen
  • Veel handige functies (o.a. No Frost)
  • Goedkope koelvriescombinaties
Ben jij opzoek naar de beste koelvriescombinaties?
Bekijk beste koelvriescombi