ETNA koelvriescombinatie kopen

ETNA koelvriescombinaties

Ken jij Etna al? Dit is een zeer oude speler op de markt voor huishoudelijke producten. Al ruim 150 jaar bestaat het concern en dankzij de jarenlange ervaring levert het dan ook geavanceerde ovens, vriezers en koelvriescombinaties. Etna is een merk dat koelvriescombinaties produceert in de lagere prijsklassen. De kwaliteit van de apparaten doet echter absoluut niet onder voor de duurdere merken. Is jouw portemonnee je evenveel waard als jouw huishoudelijke producten? Dan is een ETNA koelvriescombinatie wellicht perfect voor jou!

3 resultaten
ETNA KVV793GRO
Koelvriescombinatie , Energieklasse D , 204 l
ETNA KVV793GRO
Geen reviews
€ 1099,-
4 prijzen
Koelvriescombinatie
ETNA KCD6178LF
Koelvriescombinatie , Energieklasse E , 181 l
ETNA KCD6178LF
Geen reviews
€ 679,-
4 prijzen
Koelvriescombinatie
ETNA KCS6178LF
Koelvriescombinatie , Energieklasse E , 181 l
ETNA KCS6178LF
Geen reviews
€ 599,-
4 prijzen
Koelvriescombinatie

Etna koelvriescombinaties vergelijken

De koelvriescombinaties van Etna vind je op deze pagina in beeld. Je kunt een apparaat selecteren om deze vervolgens op gedetailleerd niveau nader te bestuderen. Heb jij een goede keuze kunnen maken voor jouw perfecte koelvriescombinatie? Dan kun je deze gemakkelijk en snel online kopen op Slimster.nl. Vergelijk de verschillende aanbieders om tot de goedkoopste keuze te komen! Vervolgens kun je gemakkelijk online jouw nieuwe Etna koelkast bestellen!

Voordelen ETNA koelvriescombinatie

Zowel voor vrijstaande koelkasten als inbouwmodellen ben je bij Etna aan het juiste adres! Ook al is Etna dan een relatief goedkoop merk, de functies van de koelvriescombinaties doen allerminst onder voor die van de duurdere merken. Zo zijn handige functies als No Frost, een auto ontdooisysteem, of SuperFrost dit merk niet onbekend. Het zijn energiezuinige modellen, met energielabel A of A+. Daarnaast voorzie je jouw huishouden van een vier sterren-vriezer met de koelvriescombinaties van Etna. Ontdek nogmaals alle handige voordelen van het merk:

  • Zowel vrijstaand als inbouw
  • Goedkope koelvrieskasten
  • Vele handige functies
  • Zeer energiezuinig
Ben jij opzoek naar de beste koelvriescombinaties?
Bekijk beste koelvriescombi