Miele koelvriescombinatie kopen

Miele koelvriescombinaties

Op zoek naar een koelvriescombinatie van Miele? Op deze pagina vind je het gehele assortiment van het gerenommeerde merk voor huishoudelijke apparatuur. Naast koffiezetapparaten, magnetrons en kookplaten verkoopt het merk ook koelvriescombinaties van een uiterst hoog niveau. Het handige aan Miele is dat wanneer er een onderdeel van jouw apparaat kapot gaat, je deze altijd opnieuw kunt bestellen. Niet dat de koel vries combi's van Miele snel kapot gaan, want ze zijn gebouwd volgens de hoogst mogelijke standaarden en voorzien van alle handige technische innovaties. Wie kiest voor een Miele koelvriescombinatie, kiest voor de toekomst!

1 resultaat
Miele KFN 29683 D brws
Koelvriescombinatie , Energieklasse D , 343 l
Miele KFN 29683 D brws open
Geen reviews
€ 1799,-
1 prijs
Koelvriescombinatie
201 cm

Miele koelvriescombinaties vergelijken

Op zoek naar koelvriescombinaties van het Duitse Miele? Op deze pagina vind je het gehele assortiment van Miele. Klik op een koelvriescombi om deze nader te bekijken. Je kunt per keer maximaal vier koelvrieskasten kieskeurig vergelijken op gedetailleerd niveau. Dit doe je door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Heb jij de perfecte koelvriescombinatie gevonden? Koop deze dan online op Slimster.nl! Wij hebben namelijk de scherpste aanbiedingen van onze gelieerde webshops op een rij gezet. Profiteer mee!

Voordelen Miele koelvriescombinatie

Miele is een succesvol merk dat jou perfect aan een koelvriescombinatie van niveau kan helpen. De modellen van dit merk zijn uiterst energiezuinig, met energieklassen A+ tot A+++. Er zit bovendien een PerfectFresh-zone in de modellen, waar je levensmiddelen extra lang fris in houdt. Dankzij DynaCool wordt de lucht evenredig verdeeld in jouw Miele koelkast, waardoor je producten overal kunt bewaren. Dankzij de SoftClose-deursluiting kan de deur in een hoek van 30 graden automatisch sluiten.

De apparaten zijn tevens voorzien van No Frost, waarmee je ijsvorming in de koelvriescombinatie voorkomt. Als deurvakken zijn er ComfortClean-deurvakken. Deze vakken kun je gemakkelijk uit de koelvriescombinatie halen, zodat je deze zelf grondig kunt afwassen. Dankzij de grote opbergladen van VarioRoom kun je bovendien grote diepvriesproducten ideaal invriezen! Ontdek de belangrijkste voordelen van Miele koelvriescombinaties:

  • Zeer energiezuinig
  • PerfectFresh
  • DynaCool
  • No Frost
  • SoftClose-deursluiting
  • ComfortClean-deurvakken
  • VarioRoom
Ben jij opzoek naar de beste koelvriescombinaties?
Bekijk beste koelvriescombi