• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Wat kost een glazen deur

  Wat kost een glazen deur plaatsen?

  Vind beste glaszetter
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 35,- Maximale kosten € 200,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 117,-
  Indicatie prijs glas per m2.

  Een glazen deur is een mooie toevoeging aan je woning en zorgt voor meer daglicht in huis. Ga je voor glazen buitendeuren om de woning bij de tuin te betrekken? Of laat je juist glazen deuren in de woonkamer of hal plaatsen?

  Wat kosten glazen deuren?

  Soort glas
  Prijs per m2*
  Offerte
  Enkel glas € 35 - 70
  Dubbel glas € 90 - 130 Gratis offertes
  Hr glas € 100 - 140 Gratis offertes
  Hr+ glas € 105 - 145 Gratis offertes
  Hr++ glas € 110 - 150 Gratis offertes
  Hr+++ glas € 150 - 200 Gratis offertes

  * Gemiddelde prijsindicatie beglazing deuren per m2, excl. kozijnen.

  De prijs van glazen deuren kan flink variëren en is afhankelijk van meerdere factoren. Ga je voor een binnen- of buitendeur? Ga je ook kozijnen plaatsen en welk soort glas laat je zetten? Ook de montage is van invloed op de kosten. Ontdek een prijsindicatie van de m2 prijs van de verschillende soorten beglazing.

  Glazen binnendeur

  Binnendeuren worden vrijwel altijd gemaakt van gehard glas. Gehard glas breekt niet snel en is hierdoor veiliger in huis. Als de glazen deur toch onverhoopt breekt, valt het glas in duizenden stukjes uit elkaar in plaats van grote scherven.

  Meer over veilige deuren?

  Soorten glazen binnendeuren

  Je kunt diverse glazen binnendeuren laten plaatsen. Zo kun je normale deuren plaatsen met glas erin. Liever een deur compleet van glas? Ga dan voor een glazen pendeldeur: deze deur wordt gemaakt van hardglas voor extra veiligheid.

  Een andere optie is de glazen taatsdeur. Een taatsdeur heeft geen kozijn nodig, maar draait door middel van een vloerpot.

  Meer informatie?

  Glazen douchedeur

  Ga je jouw badkamer renoveren en wil je ook een nieuwe douchewand of douchedeur plaatsen? Een glazen douchedeur laat de ruimte optisch groter lijken, zonder dat de hele badkamer nat wordt tijdens een douchebeurt.

  Glazen buitendeuren

  Ben je op zoek naar een manier om je woning en tuin met elkaar te verbinden? Ga dan voor deuren met veel glas, zoals:

  Benieuwd naar het geschikte glas in je schuifpui of tuindeuren? Laat je dan adviseren door een van de aangesloten glaszetters.

  Glazen deuren in serre

  Laat je een serre aanbouwen? Ook daar horen grote glazen deuren en wanden in voor extra lichtinval. Bij een serre horen vrijwel altijd glazen deuren op maat, dit wordt bij het aanbouwen van de serre meegenomen. Moet een deur vervangen worden of is er schade? Lees dan meer over glasschade herstellen.

  Glazen buitendeuren met kozijnen

  Buitendeuren van glas zijn ook vaak uitgerust met deurkozijnen. Deze kozijnen zijn verkrijgbaar in diverse materialen:

  Veiligheidsglas in glazen deur

  Laat je glazen deuren plaatsen in huis? Dan is veiligheidsglas een optie om over na te denken. Een gehard glazen binnendeur of buitendeur van veiligheidsglas kan ongelukken voorkomen. Gehard glas is namelijk zo sterk dat de deur niet breekt als je er tegenaan loopt.

  Meer informatie?
  glazen deuren

  Glazen deuren plaatsen door ervaren glaszetter

  Wil je nieuw glas in je deuren laten zetten of hele nieuwe glazen deuren laten plaatsen? Glas zetten is geen eenvoudige klus: je wilt niet dat het glas beschadigt of breekt. Schakel daarom altijd de hulp in van een ervaren en vakkundige glaszetter. Deze vakman is op de hoogte van alle mogelijkheden en kan je vrijblijvend adviseren over de beste opties voor jouw glazen deuren. Laat je bij Slimster adviseren door onze aangesloten vakmannen en profiteer ook van de volgende voordelen.

  Voordelen glaszetter via Slimster

  • Vrijblijvend advies bij jou thuis
  • Ervaren glaszetter levert kwaliteit
  • Glaszetter werkt snel
  • Glazen deuren op maat mogelijk
  • Oud glas wordt verwijderd + afgevoerd
  • Garantie op glas én montage

  Bespaar op voorrijkosten Bij Slimster kom je alleen in contact met glaszetters die in jouw regio actief zijn. Zo houd je eenvoudig de voorrijkosten in de hand.

  Beste deal voor nieuwe glazen deuren vinden

  Op zoek naar een ervaren glaszetter voor jouw nieuwe glazen deuren? Vraag dan gratis en vrijblijvend glas offertes aan en kom in contact met vakmannen die in jouw regio werken. Vergelijk deze vakmannen op prijs, kwaliteit en service en beslis zelf welke vakman jouw opdracht krijgt.

  Direct ervaren glaszetters vergelijken

  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal