• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Dakgoten prijzen

  Dakgoten prijzen

  Dakgoten offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 30,- Maximale kosten € 75,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 52,-
  Vanaf prijs per meter, afhankelijk van materiaal en extra opties.

  Hebben jouw dakgoten hun beste tijd gehad of zoek je goten voor je nieuwbouwwoning? Of is een reparatie van de oude dakgoot of regenpijp nog een optie? Voor het vervangen óf repareren van dakgoten en regenpijpen is het verstandig om een expert in te schakelen. Maar wat zijn de kosten om dakgoten en hemelwaterafvoer te laten plaatsen?

  Wat kosten dakgoten?

  Materiaal
  Meterprijs*
  Polyester dakgoten € 30
  Kunststof dakgoten € 30 Gratis offertes
  Zinken dakgoten € 40 Gratis offertes
  Aluminium dakgoten € 40 Gratis offertes
  Koperen dakgoten € 55 Gratis offertes
  RVS dakgoten € 75 Gratis offertes

  * Vanaf-prijs dakgoten per meter, incl. btw, materiaal en montage.

  De prijs van nieuwe dakgoten en hemelwaterafvoer wordt bepaald door verschillende factoren, zoals het materiaal, de afmetingen en het type dakgoot. Heb je een bepaald budget voor het plaatsen van dakgoten? Afhankelijk van dat budget kan je dan een keuze voor het geschikte materiaal maken. Ben je benieuwd naar de dakgoten prijzen? Bekijk de dakgoten meterprijs per materiaal in de prijslijst voor een indicatie.

  Dakgoten prijzen vergelijken
  De meeste dakgoten zijn beschikbaar in goten van 1,2 of 3 meter. Naast deze standaardmaten kunnen vakmannen ook dakgoten op maat laten maken en monteren.
  dakgoot prijzen
  Meer inspiratie opdoen?

  Prijsopbouw dakgoten en regenpijp

  Materiaalkosten dakgoten

  Een deel van de dakgoot prijzen wordt bepaald door het materiaal. Het gaat hier om de materiaalkeuze, maar ook om de afmetingen van de dakgoten, de afwerking en het soort dakgoot.

  Afmetingen

  Je moet ook bepalen hoeveel meter dakgoten je nodig hebt: wil je jouw hele woning van hetzelfde materiaal dakgoot voorzien, of wil je aan de voorzijde van je woning een luxer materiaal dan aan de achterkant? Aangezien veel dakgoten per 1, 2 of 3 meter worden verkocht, wordt er vaak met een meterprijs gerekend. Laat je door een vakman adviseren over alle verschillende mogelijkheden.

  Verschillende soorten dakgoten

  Welk soort dakgoot is geschikt voor jouw woning en past bij jouw wensen? Bekijk de verschillende dakgoot soorten om meer te ontdekken over de mogelijkheden en de kosten. De meest populaire dakgoten zijn:

  Afwerking van dakgoten

  Door een goede montage voorkom je lekkages en beschadigingen. Maar ook de afwerking is erg belangrijk, denk aan een dakgootbescherming of het plaatsen van betimmering om de dakgoten. Zo geniet je extra lang van je nieuwe dakgoten.

  Prijzen hemelwaterafvoer plaatsen

  Op zoek naar nieuwe dakgoten? Vaak is het slim om dan ook gelijk de regenpijpen of hemelwaterafvoer (opnieuw) te laten plaatsen. Ook hemelwaterafvoer is verkrijgbaar in de bovengenoemde materialen, zodat je ze altijd kunt laten aansluiten op je dakgoten. Benieuwd naar de regenpijp prijzen of hemelwaterafvoer kosten? Vraag gratis offertes aan voor een exacte prijs van jouw nieuwe dakgoten inclusief hemelwaterafvoer.

  Zijn je dakgoten aan vervanging toe?

  Vaak is het niet duidelijk of de dakgoten nog te repareren zijn of echt vervangen moeten worden. Een dakgoot specialist kan de dakgoten inspecteren en je adviseren over de beste mogelijkheden.

  Kosten nieuwe dakgoten laten plaatsen

  De juiste vakman kan jouw nieuwe dakgoten en hemelwaterafvoer snel en correct vervangen of installeren. Deze montage brengt natuurlijk wel de nodige kosten met zich mee. Door slim te vergelijken, voorkom je dat je te veel betaalt. Iedere vakman hanteert zijn eigen uurtarief, waardoor het belangrijk is om altijd meerdere bedrijven te vergelijken voordat je een keuze maakt. Bij Slimster vergelijk je eenvoudig verschillende bedrijven en profiteer je van enkele belangrijke voordelen:

  • Vrijblijvend advies bij jou thuis
  • Garantie na plaatsing
  • Opruimen bouwafval
  Bespaar op de voorrijkosten Slim besparen? Bij Slimster kom je enkel in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Zo houd je de voorrijkosten eenvoudig in de hand.

  Nooit te veel betalen voor nieuwe dakgoten

  Wil je nieuwe dakgoten laten plaatsen of oude dakgoten vervangen? Schakel dan de hulp van een dakgoot-expert in. Deze specialist kan op het dak de huidige situatie bekijken en je adviseren over de mogelijkheden. Door verschillende bedrijven te vergelijken voordat je een keuze maakt, betaal je nooit te veel voor een goede specialist.

  247 dakgoot-specialisten vergelijken

  Den Besten Dakgoten
  Kooistra & De Kock Loodgieters
  Dakwerk Assen
  Installatiebedrijf Velo vd Bij
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal