• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Rvs dakgoten & regenpijp

  Rvs dakgoten & regenpijp

  Dakgoot offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Rvs dakgoten zijn ideaal voor een moderne uitstraling. Deze roestvrij stalen goten glanzen eerst, maar gaan na een aantal jaar op zinken dakgoten lijken. Een rvs goot of regenpijp is duurder dan andere materialen, maar heeft ook vele voordelen.

  Voordelen rvs

  • Eenvoudig te onderhouden
  • Glanst eerst, lijkt na paar jaar op zink
  • Weerbestendig
  • Hoge corrosieweerstand
  • Zet vrijwel niet uit

  Nadelen rvs

  • Prijzig materiaal

  Kosten rvs dakgoten

  Materiaal
  Meterprijs*
  Rvs dakgoot € 75
  Rvs regenpijp € 75 Gratis offertes

  * Vanaf-prijs per meter, incl. btw, materiaal en montage.

  Rvs dakgoten en regenpijpen zijn niet goedkoop, maar gaan ook lang mee. In tegenstelling tot andere materialen zet rvs niet uit en het is niet gevoelig voor roest. In de tabel vind je een indicatie van de meterprijs van rvs dakgoten. Liever de exacte prijs weten? Vraag dan gratis offertes aan.

  rvs hemelwaterafvoer
  Meer inspiratie opdoen?

  Prijsopbouw rvs dakgoten en hemelwaterafvoer

  Materiaalkosten dakgoten rvs

  De rvs dakgoot prijzen worden deels bepaald door het materiaal: de materiaalkeuze, de afmetingen, het soort dakgoot en de afwerking spelen bijvoorbeeld een rol.

  Afmetingen rvs dakgoot

  Rvs dakgoot prijzen gaan doorgaans per meter, maar de goten zijn ook beschikbaar in andere afmetingen. Denk hierbij aan goten van 1,2 of 3 meter. Liever rvs dakgoten op maat? Laat je dan adviseren door een ervaren vakman.

  Rvs dakgoten afwerken

  Zorg voor een lange levensduur van je dakgoten door ze netjes af te werken.

  Soort dakgoten

  Wat voor dakgoten ga je plaatsen van rvs? Er zijn verschillende opties en vormen beschikbaar:

  Rvs regenpijpen en hemelwaterafvoer

  Ga niet alleen voor nieuwe dakgoten van roestvrij staal, maar plaats ook rvs hemelwaterafvoer. Zo creëer je één geheel met de dakgoten en regenpijpen. Een rvs regenpijp zorgt ervoor dat het water weer soepel in de grond of het riool wordt geleid. Wil je liever het water opvangen? Laat dan een regenton plaatsen onder aan de rvs hemelwaterafvoer.

  Rvs dakgoot vervangen of repareren? Is jouw goot of regenpijp beschadigd? Rvs dakgoten en hemelwaterafvoer kunnen gerepareerd worden. Laat je adviseren door een vakman of de goot vervangen moet worden of dat een reparatie ook afdoende is.
  dakgoten roestvrijstaal

  Arbeidskosten nieuwe rvs dakgoten plaatsen

  Zorg voor een correcte montage van je nieuwe rvs dakgoten en hemelwaterafvoer en schakel de hulp in van een ervaren vakman. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen; vergelijk daarom offertes bij Slimster. Zo kom je in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn en bespaar je op de voorrijkosten. Iedere vakman hanteert zijn eigen uurtarief, waardoor het extra belangrijk is om verschillende offertes te vergelijken voordat je een keuze maakt.

  Dakgoot-offertes vergelijken via Slimster

  Rvs dakgoten zijn geen goedkoop materiaal, maar je profiteert wel van een lange levensduur en kleine kans op lekkages. Door rvs hemelwaterafvoer goed te laten monteren, geniet je nog langer van je nieuwe goten. Vraag gratis dakgoot-offertes aan bij Slimster en vergelijk de verschillende bedrijven. Je beslist zelf welke vakman jouw goten gaat plaatsen.

  246 dakgoot-bedrijven vergelijken

  Den Besten Dakgoten
  Kooistra & De Kock Loodgieters
  Dakwerk Assen
  Installatiebedrijf Velo vd Bij
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal