Polyester dakgoten & regenpijp

Pascal van de Beek
Content Specialist
3 minuten

Zoek je een sterk, onderhoudsvrij en goedkoop materiaal voor je nieuwe dakgoten? Polyester dakgoten zijn gemaakt van een sterk maar licht materiaal, en door hun naadloze vorm is de kans op lekkages klein.

Voordelen polyester

 • Verkleint kans op lekkages
 • Onderhoudsvrij
 • Sterk en licht materiaal
 • Goedkoop materiaal
 • Je hoeft niet te schilderen

Nadelen polyester

 • Lastig gedeeltelijk te repareren
 • Altijd hele goot of regenpijp vervangen

Kosten polyester dakgoten

Materiaal Meterprijs*
Polyester dakgoten € 20
Polyester regenpijp € 20 Gratis offertes

* Vanaf-prijs polyester dakgoot per meter, incl. btw, materiaal en montage.

Polyester dakgoten zijn voordelig in vergelijking met andere materialen, zoals zink of koper. In de tabel vind je een indicatie van de meterprijs van een polyester dakgoot of polyester regenpijp. Wil je liever de exacte prijs weten van dakgoten en hemelwaterafvoer in polyester voor jouw woning? Vraag dan gratis offertes aan.

Een polyester dakgoot wordt gemaakt van polyesterhars in combinatie met glasvezel. Zo ontstaat er een extra sterk product. Dakgoten van polyesterhars en glasvezel krijgen ook wel eens de benaming van composiet dakgoten.
dakgoot polyester
Meer inspiratie opdoen?
Dakgoten voorbeelden

Prijsopbouw polyester dakgoten & regenpijp

Materiaal
Arbeid
Voorrijkosten
Afval

Materiaalkosten dakgoten polyester

Het materiaal van de dakgoten is deels bepalend voor de totaalprijs. Niet alleen het gekozen materiaal, maar ook de afmeting, afwerking en soort dakgoot speelt een rol.

Polyester: een soort kunststof

Polyester is een soort kunststof. Wil je liever geen naadloze dakgoten, maar wel kunststof gebruiken als materiaal? Ga dan voor pvc dakgoten.

Afmeting dakgoten polyester

Je kan meestal polyester dakgoten kopen in 1,2 of 3 meter. Wil je polyester dakgoten op maat? Ook dat is mogelijk. Laat je adviseren door een vakman over alle mogelijkheden voor jou.

Naadloze dakgoot afwerken

Verleng de levensduur van je polyester dakgoten door ze netjes af te werken.

Hemelwaterafvoer van polyester plaatsen

Gebruik polyester niet alleen voor je nieuwe dakgoten, maar ga ook voor een polyester hemelwaterafvoer. Met deze naadloze regenpijpen verklein je de kans op lekkages.

Poly dakgoten repareren of vervangen?
Polyester dakgoten en hemelwaterafvoer zijn naadloos, waardoor je maar lastig een deel kunt repareren. Bij een beschadiging is het hierdoor vaak nodig om de hele goot of regenpijp te vervangen.

Soort polyester goten

Montagekosten nieuwe polyester dakgoten

Ben je op zoek naar een ervaren vakman voor jouw nieuwe dakgoten en hemelwaterafvoer van polyester? Bij Slimster brengen we je in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Zo bespaar je eenvoudig op de voorrijkosten. Iedere vakman hanteert wel zijn eigen uurtarief. Om die reden raden we je altijd aan om offertes te vergelijken voordat je met een vakman in zee gaat. Enkele voordelen van vergelijken via Slimster:

 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Garantie op materiaal én montage
 • Bouwafval wordt afgevoerd

Beste deal voor polyester dakgoten vinden

Polyester dakgoten & regenpijp

Schakel de hulp in van een ervaren en betrouwbare specialist uit het Slimster-netwerk en zorg voor een correcte plaatsing van je nieuwe dakgoten. Door bedrijven te vergelijken, bespaar je eenvoudig op de kosten. Leg de verschillende offertes naast elkaar en beslis zelf welke specialist jouw opdracht krijgt.

576 dakgoot-bedrijven vergelijken

Onderhoudsbedrijf van Dooren
Octrius Dakwerken
Marku Daktotaal
Kiran Dakdekkers
Dakonderhoud Willemsen
Dackus Dakwerken
 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal
Gratis dakgoten offertes?
Geheel vrijblijvend
Polyester dakgoten & regenpijp