• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 75.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Aluminium dakgoten

Aluminium dakgoten zijn gemaakt van een licht materiaal en hebben een lange levensduur. Deze goten zijn eenvoudig en snel te plaatsen, en zijn een mooi alternatief voor zink of kunststof. Wat zijn de mogelijkheden en prijzen van goten van aluminium?

Voordelen aluminium dakgoten

  • Licht materiaal
  • Beschermde coating
  • Lange levensduur

Nadelen aluminium dakgoten

  • Hogere prijzen dan kunststof

Wat kosten aluminium dakgoten?

Aluminium goten zijn niet de meest goedkope mogelijkheid, maar nog steeds erg populair. Het grote voordeel van aluminium is dat het mogelijk is om de goten naadloos te maken, terwijl ze ook nog sierlijk zijn. Deze dakgoten zijn een prima en voordeliger alternatief van zinken goten.

Bekijk onderstaande tabel voor een schatting van aluminium dakgoot kosten. Wil je liever exacte prijzen weten? Vraag dan gratis dakgoot-offertes aan via Slimster.

Indicatie prijzen alu dakgoot

Materiaal Prijs per meter*
Aluminium dakgoten € 40,-

*Vanaf-prijs per meter incl. btw, materiaal en arbeidskosten.

Aluminium dakgoot prijzen vergelijken
Prijsopbouw aluminium dakgoten 1. Materiaalkosten
2. Arbeidskosten
3. Voorrijkosten
4. Afvoerkosten

Materiaalkosten alu dakgoot

De aluminium dakgoot prijzen worden onder meer bepaald door het materiaal. Niet alleen het soort aluminium, maar ook de afmeting, afwerking en het type dakgoot spelen een rol.

Afmeting dakgoot

Een dakgoot is doorgaans 1,2 of 3 meter lang. Wil je een andere maat of speciale vorm? Laat je dan adviseren door de vakmannen uit het Slimster-netwerk.

Afwerking dakgoot

Het is belangrijk om dakgoten goed af te werken en zo lekkages te voorkomen. Zorg altijd voor een goede hemelwaterafvoer. Heb je die niet? Laat deze dan tegelijkertijd met de nieuwe dakgoten installeren.

Dakgoot modellen

Ga je voor aluminium goten? Bekijk dan de verschillende dakgoot soorten om te ontdekken welke het beste bij je woning past:

Dakgoot repareren of vervangen? Zijn jouw dakgoten aan vervanging toe of is een reparatie nog voldoende? Laat je dakgoten inspecteren door een vakman uit het Slimster-netwerk en ontvang vrijblijvend advies.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met aluminium dakgoten? Bekijk dan de voorbeelden van dakgoten.

Kosten dakgoten monteren

Het monteren van dakgoten is geen eenvoudige klus en je wilt dat dit goed gebeurt. Schakel de hulp in van een betrouwbare, ervaren vakman en voorkom onaangename verrassingen. Bij Slimster kom je eenvoudig in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Zo bespaar je simpel op de voorrijkosten.

Omdat iedere vakman zijn eigen uurtarief hanteert, is het aan te raden verschillende bedrijven te vergelijken. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

Direct gratis dakgoot offertes vergelijken

Op zoek naar een goedkope, maar goede vakman om nieuwe dakgoten te plaatsen? Vraag gratis dakgoot-offertes aan via Slimster en vergelijk regionale bedrijven. Je beslist zelf met welke vakman je in zee gaat en bespaart zo tot wel 45%.

Beste deal vinden voor aluminium dakgoten?
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal