• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Aluminium dakgoten & regenpijp

  Aluminium dakgoten & regenpijp

  Dakgoten offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Aluminium dakgoten en regenpijpen zijn gemaakt van een licht materiaal en hebben een lange levensduur. Dit hemelwaterafvoer is eenvoudig en snel te plaatsen, en een mooi alternatief voor zink of kunststof. Wat zijn de mogelijkheden en prijzen van goten van aluminium?

  Voordelen aluminium

  • Licht materiaal
  • Beschermde coating
  • Lange levensduur

  Nadelen aluminium

  • Hogere prijzen dan kunststof

  Wat kosten aluminium dakgoten?

  Materiaal
  Meterprijs*
  Aluminium dakgoten € 40
  Aluminium regenpijp € 40 Gratis offertes

  *Vanaf-prijs per meter incl. btw, materiaal en arbeidskosten.

  Aluminium dakgoten en regenpijpen zijn erg populair, al zijn ze niet de meest goedkope optie. Een groot voordeel van aluminium is dat de goten en regenpijp naadloos te maken zijn én sierlijk ogen. Deze dakgoten zijn een prima en voordeliger alternatief van zinken goten. Bekijk de tabel voor een schatting van aluminium dakgoot kosten. Wil je liever exacte prijzen weten? Vraag dan gratis dakgoot-offertes aan via Slimster.

  aluminium dakgoot prijzen
  Meer inspiratie opdoen?

  Prijsopbouw aluminium dakgoten en regenpijp

  Materiaalkosten aluminium dakgoten en hemelwaterafvoer

  De aluminium dakgoot prijzen worden onder meer bepaald door het materiaal. Niet alleen het soort aluminium, maar ook de afmeting, afwerking en het type dakgoot spelen een rol.

  Afmeting dakgoot

  Een dakgoot is doorgaans 1,2 of 3 meter lang. De kosten worden hierdoor vaak als meterprijs getoond. Heb je een aluminium dakgoot op maat nodig? Laat je dan adviseren door de vakmannen uit het Slimster-netwerk.

  Afwerking dakgoot

  Het is belangrijk om dakgoten goed af te werken en zo lekkages te voorkomen.

  Dakgoot modellen

  Ga je voor aluminium goten? Bekijk dan de verschillende dakgoot soorten om te ontdekken welke het beste bij je woning past:

  Aluminium hemelwaterafvoer plaatsen

  Wil je niet alleen nieuwe aluminium dakgoten kopen, maar ook nieuwe regenpijpen laten plaatsen? Ga dan ook voor aluminium hemelwaterafvoer, om één geheel te houden. Zo kan je niet alleen naadloze aluminium goten plaatsen, maar ook profiteren van naadloze regenpijpen van aluminium.

  Dakgoot repareren of vervangen? Zijn jouw dakgoten aan vervanging toe of is een reparatie nog voldoende? Laat je dakgoten inspecteren door een vakman uit het Slimster-netwerk en ontvang vrijblijvend advies.
  naadloze aluminium dakgoot

  Kosten aluminium dakgoten monteren

  Het monteren van dakgoten is geen eenvoudige klus en je wilt dat dit goed gebeurt. Doe je het wel zelf, dan is de kans aanwezig dat je de dakgoten en regenpijp niet goed bevestigt waardoor er lekkages ontstaan. Schakel de hulp in van een betrouwbare, ervaren vakman en voorkom onaangename verrassingen. Bij Slimster kom je eenvoudig in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Zo bespaar je simpel op de voorrijkosten.

  Omdat iedere vakman zijn eigen uurtarief hanteert, is het aan te raden verschillende bedrijven te vergelijken. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

  Direct gratis dakgoot offertes vergelijken

  Op zoek naar een goedkope, maar goede vakman om nieuwe dakgoten te plaatsen? Vraag gratis dakgoot-offertes aan via Slimster en vergelijk regionale bedrijven. Je beslist zelf met welke vakman je in zee gaat en bespaart zo tot wel 45%.

  246 dakgoot-specialisten vergelijken

  Den Besten Dakgoten
  Kooistra & De Kock Loodgieters
  Dakwerk Assen
  Installatiebedrijf Velo vd Bij
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal