Prijzen dakgoot vervangen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten
Minimale kosten € 30
Gemiddelde kosten € 52
Maximale kosten € 75
Vanaf-prijs per meter, afhankelijk van materiaal en extra opties.

Zijn jouw dakgoten beschadigd of jouw regenpijpen verouderd? Soms is het voldoende om een reparatie te verrichten aan de dakgoot, maar na verloop van tijd is het vervangen van dakgoten noodzakelijk. Wat zijn de mogelijkheden met het vervangen van dakgoten en welke kosten brengt dit met zich mee?

Kosten dakgoot vervangen

* Vanaf-prijs dakgoten per meter, incl. btw, materiaal en montage.

De kosten van een dakgoot vervangen worden bepaald door enkele factoren. Zo is de materiaalkeuze van invloed op de prijs, maar ook het aantal meter van de goot speelt een rol. Daarnaast zijn ook de vorm en de afwerking bepalend voor de kosten. Benieuwd wat de prijs is om dakgoten te vernieuwen? Bekijk dan de indicatie van dakgoot prijzen per meter.

dakgoten vervangen kosten
Meer inspiratie opdoen?
Dakgoot voorbeelden

Wanneer dakgoten en hemelwaterafvoer vernieuwen?

  • Als er een scheur in zit
  • Als er een lekkage is
  • Als de goot of regenpijp sterk verouderd is

Dakgoten vernieuwen of repareren

Heeft de dakgoot een kleine beschadiging? Dan is het vernieuwen van de dakgoot waarschijnlijk niet nodig, maar kan een vakman de dakgoot repareren. Is slechts één dakgoot beschadigd? Dan kan ook alleen die goot vervangen worden.

Mogelijkheden dakgoot vervangen
Ga je nieuwe goten plaatsen, dan heb je de keuze uit verschillende materialen en soorten. Bij Slimster lees je alles over de mogelijkheden.
Dakgoten soorten

Dakgoten soorten

Zijn jouw dakgoten aan vervanging toe of zoek je dakgoten voor een nieuwbouwwoning? Bij het kiezen van nieuwe dakgoten heb je verschillende mogelijkheden. Naast het materiaal en de afwerking bepaal je ook de vorm van de dakgoten. Een dakgoot is namelijk beschikbaar in verschillende soorten.
Soort dakgoten
Dakgoten materialen

Dakgoten materialen

Ben je op zoek naar nieuwe dakgoten voor je woning? Of je nu oude dakgoten gaat vervangen of nieuwe dakgoten wilt plaatsen: je hebt de keuze uit verschillende materialen. Wat zijn je opties?
Materiaal dakgoten

Zelf vervangen of laten doen?

Voor het vervangen van dakgoten of regenpijpen moet je het dak op en voor de veiligheid moet iemand anders de ladder vasthouden. Gelukkig hoeft het helemaal niet duur te zijn om een specialist in te schakelen. We geven je enkele bespaartips.

  • Kwantumkorting: plaats de dakgoten samen met je buren en bespaar op zaken zoals de voorrijkosten.
  • Meerdere klussen tegelijk: laat het bedrijf meerdere klusjes in en rondom huis oplossen. Ook dan bespaar je op de voorrijkosten.
  • Offertes vergelijken: leg prijzen van diverse bedrijven naast elkaar en bepaal zelf met wie je in zee gaat.

Direct gratis dakgoot offertes aanvragen

Dakgoten vervangen prijzen

Op zoek naar een ervaren vakman voor nieuwe dakgoten of hemelwaterafvoer? Vraag dan gratis dakgoot-offertes aan en kom in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Je vergelijkt de bedrijven op basis van prijs en kwaliteit, en beslist zelf met wie je in zee gaat. Zo bespaar je tot wel 45%.

637 dakgoot bedrijven vergelijken

Onderhoudsbedrijf van Dooren
Octrius Dakwerken
Marku Daktotaal
Kiran Dakdekkers
Dakonderhoud Willemsen
Dackus Dakwerken
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis dakgoten offertes?
Geheel vrijblijvend
Prijzen dakgoot vervangen