Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Dakgoot materialen

Dakgoot materialen

Dakgoten offerte
Gratis & vrijblijvend
Ga naar

Ben je op zoek naar nieuwe dakgoten voor je woning? Of je nu oude dakgoten gaat vervangen of nieuwe dakgoten wilt plaatsen: je hebt de keuze uit verschillende materialen. Wat zijn je opties?

Dakgoten materialen vergelijken

Materiaal
Prijs*
Levensduur
Onderhoud
Makkelijk repareren
Zinken dakgoten € 40

++

Ja

Ja

Aluminium dakgoten € 40

++

Nee

Ja

Kunststof dakgoten € 30

+

Nee

Ja

Polyester dakgoten € 30 + Nee Nee
Koperen dakgoten € 55

++

Nee

Nee

Rvs dakgoten € 75 ++ Nee Ja

*Vanaf-prijs dakgoten per meter, incl. btw en montage.

Meest populaire materiaal: zink Vaak wordt er gekozen voor zinken dakgoten. Maar ook kunststof en aluminium worden steeds geliefder. Deze materialen zijn namelijk naadloos te maken, waardoor de kans op lekkages minimaal is.

Dakgoten zelf samenstellen

Het dak van een woning en dakgoten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dakgoten zorgen ervoor dat regenwater wordt opgevangen en geen schade veroorzaakt aan je huis. Een woning hoort dus altijd te beschikken over dakgoten, maar je hebt wel inspraak in hoe de dakgoten eruitzien. Hierboven vertelden we over de verschillende materialen voor dakgoten. Maar ook qua vormen heb je een keuze:

Direct gratis dakgoot offertes vergelijken

Wil je nieuwe dakgoten laten monteren aan je woning? Schakel dan de hulp in van een betrouwbare en ervaren vakman. Zo geniet je snel van je nieuwe goten. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen. Vergelijk daarom gratis dakgoot-offertes bij Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. Je vergelijkt de vakmannen op prijs en kwaliteit, en beslist zelf met wie je in zee gaat. Zo bespaar je tot wel 45%.

302 dakgoot specialist vinden

Dakdekkers Nederland
Dakotim & Bosvelt en Haisch
Moltmaker Installatie & Dakdekkersbedrijf
Kooistra Dakdekkers & De Kock loodgieters
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal