• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Dakgoot materialen

  Dakgoot materialen

  Dakgoten offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Ben je op zoek naar nieuwe dakgoten voor je woning? Of je nu oude dakgoten gaat vervangen of nieuwe dakgoten wilt plaatsen: je hebt de keuze uit verschillende materialen. Wat zijn je opties?

  Dakgoten materialen vergelijken

  Materiaal
  Prijs*
  Levensduur
  Onderhoud
  Makkelijk repareren
  Zinken dakgoten € 40

  ++

  Ja

  Ja

  Aluminium dakgoten € 40

  ++

  Nee

  Ja

  Kunststof dakgoten € 30

  +

  Nee

  Ja

  Polyester dakgoten € 30 + Nee Nee
  Koperen dakgoten € 55

  ++

  Nee

  Nee

  Rvs dakgoten € 75 ++ Nee Ja

  *Vanaf-prijs dakgoten per meter, incl. btw en montage.

  Meest populaire materiaal: zink Vaak wordt er gekozen voor zinken dakgoten. Maar ook kunststof en aluminium worden steeds geliefder. Deze materialen zijn namelijk naadloos te maken, waardoor de kans op lekkages minimaal is.

  Dakgoten zelf samenstellen

  Het dak van een woning en dakgoten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dakgoten zorgen ervoor dat regenwater wordt opgevangen en geen schade veroorzaakt aan je huis. Een woning hoort dus altijd te beschikken over dakgoten, maar je hebt wel inspraak in hoe de dakgoten eruitzien. Hierboven vertelden we over de verschillende materialen voor dakgoten. Maar ook qua vormen heb je een keuze:

  Direct gratis dakgoot offertes vergelijken

  Wil je nieuwe dakgoten laten monteren aan je woning? Schakel dan de hulp in van een betrouwbare en ervaren vakman. Zo geniet je snel van je nieuwe goten. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen. Vergelijk daarom gratis dakgoot-offertes bij Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. Je vergelijkt de vakmannen op prijs en kwaliteit, en beslist zelf met wie je in zee gaat. Zo bespaar je tot wel 45%.

  247 dakgoot specialist vinden

  Den Besten Dakgoten
  Kooistra & De Kock Loodgieters
  Dakwerk Assen
  Installatiebedrijf Velo vd Bij
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal