Bakgoten

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Bakgoten zijn een veelvoorkomende keuze wanneer mensen dakgoten uitzoeken. Deze goten zijn rechthoekig van vorm en voorzien van een platte bodem. De goten zie je terug bij oudere woningen en worden ook tegenwoordig nog veel gebruikt om zulke woningen op te knappen.

Voordelen bakgoten

  • Waterdicht
  • Snel te plaatsen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Eenvoudig te repareren

Nadelen bakgoten

  • Lastiger op woning af te stemmen dan mastgoot
Wat is een bakgoot?
Bakgoten hebben een opstaande zijkant en een platte bodem. Deze rechthoekige dakgoot is makkelijker te onderhouden dan halfronde dakgoten.
bakgoot

Kosten bakgoten

Een bakgoot is een eenvoudige dakgoot. Toch kan de prijs van een bakgoot variëren. De prijzen zijn afhankelijk van het materiaal, maar ook van de afwerking. Ben je benieuwd naar de kosten van bakgoten? We hebben de dakgoten prijzen per materiaal voor je op een rij gezet. Wil je de exacte prijs weten van je nieuwe goten? Vraag dan gratis dakgoot-offertes aan via Slimster.

Bakgoot laten plaatsen?
Vind beste deal

Bakgoot materialen

Naast de keuze voor de vorm dakgoten heb je ook nog de keuze uit het materiaal. Er zijn diverse materialen mogelijk, ieder met hun eigen voordelen en nadelen:

bakgoot prijzen
Meer inspiratie opdoen?
Dakgoot voorbeelden

Afwerking van bakgoten

Zorg dat de bakgoten netjes zijn afgewerkt en geniet van een extra lange levensduur. Bakgoten worden meestal gemonteerd met gootbeugels en een dakgootbetimmering.

Bakgoten laten plaatsen door vakman

Laat je nieuwe bakgoten plaatsen door een ervaren vakman en geniet lange tijd van je hemelwaterafvoer. Door verschillende bedrijven te vergelijken, weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Bespaar op reiskosten
Bij Slimster kom je in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Zo houd je de reiskosten in de hand.

Direct gratis bakgoot-offertes vergelijken

Bakgoten

Op zoek naar iemand die kan helpen bij het vervangen of plaatsen van dakgoten? Via Slimster.nl vergelijk je eenvoudig en snel dakgoot-offertes van verschillende bedrijven. Deze specialisten kunnen beoordelen wat de mogelijkheden zijn voor de dakgoten van jouw woning. Je beslist uiteindelijk zelf welke vakman de opdracht krijgt en bespaart zo tot wel 45%.

620 dakgoot-bedrijven vergelijken

Onderhoudsbedrijf van Dooren
Octrius Dakwerken
Marku Daktotaal
Kiran Dakdekkers
Dakonderhoud Willemsen
Dackus Dakwerken
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis dakgoten offertes?
Geheel vrijblijvend
Bakgoten