• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Dakgoot beugels

  Dakgoot beugels

  Dakgoten offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Dakgootbeugels geven ondersteuning aan dakgoten en zijn verkrijgbaar in diverse soorten en materialen. Wat zijn alle mogelijkheden met dakgootbeugels en wat is de beste optie voor jou?

  Voordelen gootbeugels

  • Bieden ondersteuning aan de dakgoot
  • Dakgoot blijft op zijn plaats
  • Diverse soorten en maten verkrijgbaar

  Dakgoten afwerken met gootbeugels

  Het afwerken van dakgoten kan de levensduur verlengen en lekkages voorkomen. Laat je nieuwe dakgoten afwerken met dakgootbeugels om de goten te ondersteunen. Zo blijft de dakgoot netjes op zijn plaats en zal hij minder snel beschadigen. Dakgootbeugels worden vooral gebruik bij mastgoten en bakgoten. Waar de beugels bij mastgoten halfrond zijn, zijn ze bij bakgoten vierkant of rechthoekig.

  Wat kosten gootbeugels?

  Beugels voor dakgoten zijn niet duur, ze zijn al verkrijgbaar vanaf een paar euro per stuk. Deze prijs komt bovenop de kosten van de nieuwe dakgoten of de reparatie van dakgoten. Bekijk alle dakgoten prijzen exclusief gootbeugels.

  Dakgoten incl. beugels laten plaatsen
  gootbeugels bakgoot
  Meer inspiratie opdoen?

  Soorten gootbeugels

  Er zijn grofweg 3 soorten dakgootbeugels te onderscheiden. Het verschil in de gootbeugels is de manier waarop de steunen worden gemonteerd. De drie soorten zijn: muurbeugels, dakbeugels en renovatiebeugels.

  Muur gootbeugels

  Deze gootbeugel kan net als alle andere beugels gebruikt worden voor mastgoten en bakgoten. De gootbeugel kan vlak tegen de muur geplaatst worden en neemt weinig ruimte in beslag.

  Gootbeugel met staart

  Deze dakbeugels voor kunnen bevestigd worden onder een schuin dak: de beugel houdt rekening met een hellingshoek. Een standaard gootbeugel met staart kan in een hoek van 45 graden gemonteerd worden, maar er zijn ook maatwerk opties mogelijk.

  Renovatiebeugel

  Renovatiebeugels hebben een extra poot aan de onderkant voor extra steun. Ook geeft dit een andere uitstraling aan de dakgoten.

  Dakgootbeugel materialen

  Dakgoten en dakgootbeugels kunnen gemaakt worden van verschillende materialen:

  gootbeugels zinken goot
  Dakgootbeugel repareren of vervangen? Is slechts een deel van de dakgoot beschadigd of moeten de beugels vervangen worden? Laat je adviseren door een vakman over de beste optie voor jou: de dakgoot en beugels repareren of vervangen.

  Dakgoten incl. beugels laten plaatsen door vakman

  Vraag gratis dakgoot-offertes aan bij Slimster en kom in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Deze vakmannen kunnen je vertellen wat het beste is voor jou op het gebied van dakgoten en hemelwaterafvoer. Vergelijk de verschillende vakmannen en vind de beste deal.

  246 dakgoot-bedrijven vergelijken

  Den Besten Dakgoten
  Kooistra & De Kock Loodgieters
  Dakwerk Assen
  Installatiebedrijf Velo vd Bij
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal