Gootklossen

Pascal van de Beek
Content Specialist
1 minuten

Gootklossen bieden ondersteuning aan dakgoten en zorgen voor een mooie uitstraling. Vooral met houten gootklossen is er qua uitstraling heel veel mogelijk. Deze klossen worden aan een muurplaat bevestigd of in de muur gemetseld.

Voordelen gootklossen

  • Bieden ondersteuning aan dakgoten
  • Unieke uitstraling woning
  • Diverse soorten en materialen verkrijgbaar

Gootklossen kopen voor dakgoten

Een goede afwerking van dakgoten verlengt de levensduur en verbetert de uitstraling. Door de dakgoten met gootklossen af te werken, geef je extra steun aan de goten. Ook kan je een authentieke uitstraling realiseren, of een andere gewenste uitstraling creëren. Gootklossen worden meestal geplaatst onder een smetplank of de ombouw van een dakgoot.

Wat kosten gootklossen?

De prijs van gootklossen wordt bepaald door het materiaal, de lengte van de balken en het aantal klossen dat je nodig hebt voor je dakgoten. De gootklossen prijzen komen uiteraard bovenop de dakgoten kosten.

Dakgoten incl. gootklossen laten plaatsen
Gratis offertes

Soorten gootklossen

Gootklossen zijn beschikbaar in vele soorten en maten. Ga je voor een landelijke uitstraling of wil je een klassieke en authentieke look realiseren? Oorspronkelijk werden er enkel houten gootklossen geplaatst, maar tegenwoordig kan je ook andere mogelijkheden kiezen. Laat je adviseren over de mogelijkheden door een vakman.

Welke kleur gootklossen?

Je kan de gootklossen in dezelfde kleur als de dakgoten laten plaatsen. Wil je juist contrast? Ga dan bijvoorbeeld voor zwarte gootklossen bij witte dakgoten, of kies voor groene of blauwe klossen.

Gootklossen repareren of vervangen?
Zijn jouw gootklossen of dakgoten toe aan een opknapbeurt? Laat je adviseren door een ervaren vakman over de beste optie: je dakgoten en bijbehorende accessoires repareren of vervangen.

Dakgoten inclusief gootklossen laten plaatsen door vakman

Gootklossen

Dakgoten met gootklossen laten plaatsen? Vraag gratis dakgoot-offertes aan bij Slimster en kom in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Vergelijk deze bedrijven en ontdek welk bedrijf de beste deal heeft. Dat is slim vergelijken.

602 dakgoten-bedrijven vergelijken

Onderhoudsbedrijf van Dooren
Octrius Dakwerken
Marku Daktotaal
Kiran Dakdekkers
Dakonderhoud Willemsen
Dackus Dakwerken
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis dakgoten offertes?
Geheel vrijblijvend
Gootklossen