• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Gootklossen

  Gootklossen

  Dakgoten offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Gootklossen bieden ondersteuning aan dakgoten en zorgen voor een mooie uitstraling. Vooral met houten gootklossen is er qua uitstraling heel veel mogelijk. Deze klossen worden aan een muurplaat bevestigd of in de muur gemetseld.

  Voordelen gootklossen

  • Bieden ondersteuning aan dakgoten
  • Unieke uitstraling woning
  • Diverse soorten en materialen verkrijgbaar

  Gootklossen kopen voor dakgoten

  Een goede afwerking van dakgoten verlengt de levensduur en verbetert de uitstraling. Door de dakgoten met gootklossen af te werken, geef je extra steun aan de goten. Ook kan je een authentieke uitstraling realiseren, of een andere gewenste uitstraling creëren. Gootklossen worden meestal geplaatst onder een smetplank of de ombouw van een dakgoot.

  Wat kosten gootklossen?

  De prijs van gootklossen wordt bepaald door het materiaal, de lengte van de balken en het aantal klossen dat je nodig hebt voor je dakgoten. De gootklossen prijzen komen uiteraard bovenop de dakgoten kosten.

  Dakgoten incl. gootklossen laten plaatsen
  gootklossen prijzen

  Meer inspiratie opdoen?

  Soorten gootklossen

  Gootklossen zijn beschikbaar in vele soorten en maten. Ga je voor een landelijke uitstraling of wil je een klassieke en authentieke look realiseren? Oorspronkelijk werden er enkel houten gootklossen geplaatst, maar tegenwoordig kan je ook andere mogelijkheden kiezen. Laat je adviseren over de mogelijkheden door een vakman.

  Welke kleur gootklossen?

  Je kan de gootklossen in dezelfde kleur als de dakgoten laten plaatsen. Wil je juist contrast? Ga dan bijvoorbeeld voor zwarte gootklossen bij witte dakgoten, of kies voor groene of blauwe klossen.

  houten gootklossen
  Gootklossen repareren of vervangen? Zijn jouw gootklossen of dakgoten toe aan een opknapbeurt? Laat je adviseren door een ervaren vakman over de beste optie: je dakgoten en bijbehorende accessoires repareren of vervangen.

  Dakgoten inclusief gootklossen laten plaatsen door vakman

  Dakgoten met gootklossen laten plaatsen? Vraag gratis dakgoot-offertes aan bij Slimster en kom in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Vergelijk deze bedrijven en ontdek welk bedrijf de beste deal heeft. Dat is slim vergelijken.

  246 dakgoten-bedrijven vergelijken

  Den Besten Dakgoten
  Kooistra & De Kock Loodgieters
  Dakwerk Assen
  Installatiebedrijf Velo vd Bij
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal