• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Prijzen dakgoot repareren

  Wat kost dakgoten repareren?

  Dakgoot offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 40,- Maximale kosten € 65,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 52,-
  Gemiddelde uurtarief loodgieter.

  Een kapotte dakgoot is al gauw de boosdoener van waterschade in je woning en tuin. Om te voorkomen dat je de nadelen van een kapotte dakgoot ervaart, laat je dakgoten jaarlijks checken. Laat bij schade je dakgoten repareren door een vakman. In het Slimster-netwerk bevinden zich vele ervaren bedrijven die problemen met dakgoten kunnen oplossen.

  Wat kost een dakgoot reparatie?

  Dakgoot repareren
  Prijs*
  Uurtarief loodgieter € 40 - 65

  * Gemiddeld uurtarief loodgieter.

  Dakgoten repareren is goedkoper dan de goten vervangen. De kosten van een dakgoot reparatie zijn afhankelijk van het materiaal, de beschadigde onderdelen en de afwerking. Is alleen je dakgoot beschadigd? Dan is het voldoende om dat deel te repareren. Is het ook nodig om de regenpijp of beugels te herstellen, dan merk je dit ook in de prijs. Is repareren niet voldoende? Dan is de dakgoten vervangen noodzakelijk.

  dak repareren met epdm
  Meer inspiratie opdoen?

  Kosten dakgoten repareren per materiaal

  Soort materiaal
  Prijsopgaven
  Aluminium dakgoten repareren
  Koperen dakgoten repareren Gratis offertes
  Kunststof dakgoten repareren Gratis offertes
  Rvs dakgoten repareren Gratis offertes
  Zinken dakgoten repareren Gratis offertes

  Let op: polyester dakgoten kan je vrijwel niet repareren. Zijn deze goten beschadigd, dan is het eigenlijk altijd nodig de goten te vervangen.

  Hoe ontstaat dakgoot schade? Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Maak dakgoten periodiek schoon en voorkom dat de goot vol komt te zitten met blad of vuil. Hetzelfde geldt voor de regenpijpen en hemelwaterafvoer.

  Lekkage in de dakgoot

  Hoe weet je of je dakgoten of regenpijpen aan reparatie of vervanging toe zijn? Een lekkende dakgoot is als volgt te onderscheiden:

  • verrotte daklijst of dakopzet
  • rottende kozijnen
  • muren vriezen stuk in de winter
  • kapotte of verrotte plekken in de woning

  Zelf repareren of laten doen?

  Je kan een dakgoot of regenpijp zelf repareren, maar dit brengt wel een risico met zich mee. Herstel je de schade niet helemaal, dan kan de lekkage alleen maar meer schade aanrichten. We raden je daarom aan om contact op te nemen met een expert, die kan bekijken wat de beste oplossing is om jouw dakgoten te herstellen.

  Slim besparen op dakgoot reparatie

  Ben je op zoek naar een expert die je kan helpen met je dakgoten? Vraag vrijblijvend dakgoot-offertes aan bij Slimster en kom in contact met enkele dakgoot-specialisten. Zij kunnen je vertellen of je dakgoten nog te repareren zijn of beter vervangen kunnen worden. Ook kunnen zij een offerte opmaken voor de klus, waarna je zelf beslist of je met ze in zee gaat.

  246 loodgieters vergelijken

  Den Besten Dakgoten
  Kooistra & De Kock Loodgieters
  Dakwerk Assen
  Installatiebedrijf Velo vd Bij
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal