• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Kunststof dakgoten & regenpijp

  Kunststof dakgoten & regenpijp

  Dakgoot offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Ben je op zoek naar sterke en onderhoudsvrije dakgoten en hemelwaterafvoer? Dan zijn kunststof dakgoten en regenpijpen ideaal. Dit materiaal is eenvoudig om te plaatsen en verkrijgbaar in verschillende soorten. Lees meer over de mogelijkheden en prijzen van kunststof dakgoten en hemelwaterafvoer.

  Voordelen kunststof

  • Sterk en licht materiaal
  • Onderhoudsvrij
  • Bestand tegen alle weertypen
  • Goedkoop materiaal

  Nadelen kunststof

  • Naadloze goten lastig te repareren

  Kosten kunststof dakgoten

  Materiaal
  Meterprijs *
  Kunststof dakgoot € 30
  Kunststof regenpijp € 30 Gratis offertes

  *Vanaf-prijs per meter incl. btw, materiaal en arbeidskosten.

  De kunststof dakgoten prijzen liggen lager dan die van de meeste andere dakgoot materialen, zoals de prijsindicatie in de tabel laat zien. Hetzelfde geldt voor kunststof hemelwaterafvoer in vergelijking met de andere opties. Liever de exacte prijs weten van nieuwe kunststof dakgoten? Vraag dan gratis offertes aan.

  Polyester of pvc dakgoten Kunststof goten zijn beschikbaar in pvc of polyester. Er zit weinig verschil tussen beide materialen, maar polyester dakgoten zijn naadloos gemaakt. Pvc goten zijn weer makkelijker voor een deel te repareren.
  kunststof dakgoot kosten
  Meer inspiratie opdoen?

  Prijsopbouw kunststof dakgoten en regenpijp

  Materiaalkosten dakgoten kunststof

  Het materiaal is van invloed op de prijs van dakgoten. Kunststof is beschikbaar in verschillende prijsklassen, afhankelijk van het soort kunststof, de maten, de afwerking en het type dakgoot. Ook speelt een rol of je alleen kunststof dakgoten laat plaatsen of ook kunststof regenpijpen/hemelwaterafvoer laat monteren.

  Soort kunststof

  Kunststof dakgoten zijn beschikbaar in verschillende soorten, waaronder pvc en polyester dakgoten. De goten van polyester zijn naadloos, terwijl dit bij de andere kunststof dakgoten niet het geval is. Het voordeel van kunststof ten opzichte van polyester is dat je ook slechts een deel van de goot kan repareren.

  Meer over polyester?

  Afmeting dakgoten

  Dakgoten zijn doorgaans 1,2 of 3 meter lang. Om deze reden worden de kosten vaak als meterprijs weergegeven. Wil je een ander formaat of specifieke vorm? Laat je dan adviseren door een vakman.

  Kunststof regenpijp en hemelwaterafvoer

  Kunststof is niet alleen geschikt voor dakgoten, maar ook ideaal voor regenpijpen. Plaats je polyester regenpijpen, dan verklein je de kans op lekkages. Gewone kunststof hemelwaterafvoer (pvc regenpijp) is weer eenvoudiger deels te repareren.

  Kunststof hemelwaterafvoer afwerken

  Werk kunststof dakgoten netjes af en verleng de levensduur van je hemelwaterafvoer. Laat bijvoorbeeld dakgootbetimmering plaatsen of dakgootbescherming aanbrengen.

  Dakgoten repareren of vervangen? Soms kan je dakgoten laten herstellen in plaats van vervangen. Bevat de dakgoot een scheur of is hij sterk verouderd, dan is vervanging wel de beste optie. Als je nieuwe goten van kunststof plaatst, kies je voor onderhoudsvrije en duurzame goten.

  Soorten kunststof dakgoten

  Ga je voor kunststof dakgoten? Er zijn verschillende soorten goten waaruit je kunt kiezen:

  regenpijp pvc

  Montagekosten van nieuwe kunststof hemelwaterafvoer

  Op zoek naar een ervaren vakman? Bij Slimster kom je eenvoudig in contact met bedrijven die actief zijn in jouw regio. Je kan meerdere bedrijven vergelijken en zo voorkomen dat je te veel betaalt. Iedere vakman hanteert zijn eigen uurtarief, waardoor het altijd raadzaam is om offertes te vergelijken. Enkele voordelen van een bedrijf uit het Slimster-netwerk:

  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Garantie op materiaal én montage
  • Bouwafval wordt afgevoerd

  Direct gratis dakgoot-offertes aanvragen

  Kunststof dakgoten en regenpijpen zijn niet duur, maar de montage kan alsnog een flinke investering zijn. Schakel de hulp in van een betrouwbare specialist uit het Slimster-netwerk en bespaar op de kosten. Je vraagt gratis dakgoot-offertes aan en vergelijkt regionale bedrijven met elkaar. Je kan zelf beslissen wie de opdracht krijgt en bespaart zo tot wel 45%.

  246 dakgoot-specialisten vergelijken

  Den Besten Dakgoten
  Kooistra & De Kock Loodgieters
  Dakwerk Assen
  Installatiebedrijf Velo vd Bij
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal