Pelgrim warmtepompdroger kopen

Pelgrim warmtepompdrogers

Er zijn meerdere Nederlandse merken voor huishoudelijke apparaten op de markt, zoals Etna maar ook bijvoorbeeld Pelgrim. Dit laatste merk is een grote aanrader als het gaat om warmtepompdrogers. Ten eerste bestaat het merk al meer dan 90 jaar, waardoor het veel ervaring heeft opgebouwd binnen de sector. Het bedrijf gebruikt deze opgedane kennis om goede producten op de markt te brengen die zowel energiezuinig als gebruiksvriendelijk zijn. De warmtepompdrogers hebben ten tweede het energielabel A++. Het zijn bovendien modellen voor het hele gezin, aangezien ze een maximale vulinhoud hebben van maar liefst 8 kg. Met 66 dB zijn het tot slot vrij gemiddelde apparaten als het gaat om het geluidsniveau. Wil je andere modellen van Pelgrim bekijken? Bekijk dan hier de condensdrogers en luchtafvoerdrogers.

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Pelgrim warmtepompdrogers vergelijken

De verschillende modellen Pelgrim warmtepompdrogers kun je op een eenvoudige manier vergelijken met elkaar. Hiervoor maken wij gebruik van een handig filtermenu. Binnen dit menu kun je jouw persoonlijke voorkeuren opgeven als het gaat om het prijsniveau van de modellen of de afmetingen. Zoek je een apparaat met bepaalde functies, zoals Anti-Kreuk Fase en Uitgestelde Start? Ook dat kun je opgeven in het filtermenu. De modellen hieronder in beeld zijn de apparaten die voldoen aan jouw zoekprofiel. Je kunt per keer maximaal vier verschillende modellen op gedetailleerd niveau met elkaar vergelijken. Dit doe je door deze apparaten te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Wil je de warmtepompdroger vervolgens online kopen? Dat kan via Slimster! Op je gemak alle merken warmtepompdrogers vergelijken? Dit kun je doen op onze vergelijkingspagina!

Warmtepomp wasdroger Pelgrim kopen?

De warmtepompdrogers van het Nederlandse Pelgrim leveren jou als consument vele voordelen op. Uiteraard geniet je van een handig bedieningspaneel, maar de voordelen reiken verder dan slechts oer-Nederlands gemak. Ook geniet je namelijk mee van zeer energiezuinige resultaten, aangezien de drogers van Pelgrim voorzien zijn van energieklasse A++ of A 50%. Vergeet ook de functies van Pelgrim niet, aangezien deze apparaten goed zijn voor handigheden als Anti-Kreuk Fase en Uitgestelde Start. Het eerste programma zorgt ervoor dat jouw was ongekreukt uit de droger komt en met de laatstgenoemde functie kun je zelf instellen wanneer jouw droogprogramma begint. Je kunt dit inplannen tot maar liefst 24 uur in de toekomst!

Beste warmtepompdroger? Bekijk de test van Slimster!
Beste warmtepompdrogers

LCD display

Op het LCD-scherm zie je vervolgens staan hoe ver jouw programma op dit moment is. Deze functie heet Resttijdindicatie en deze helpt je bij te houden hoelang het nog duurt voordat je de was kunt opvouwen. Wat dacht je daarnaast van maar liefst 27 droogprogramma’s? Met Pelgrim wasdrogers geniet je mee van modellen met zoveel verschillende programma’s. Het gevolg is dat je jouw was op een productspecifieke manier kunt drogen. Zo kun je de was op de beste manier bewaren en behaal je de meest duurzame resultaten. Pelgrim is dus veel meer dan oer-Nederlandse degelijkheid; Pelgrim is een wereldmerk.

Voordelen Pelgrim warmtepompdroger

  • Anti-Kreuk Fase
  • 27 verschillende programma’s
  • Zeer energiezuinig
  • Uitgestelde Start
  • LCD-scherm met resttijdindicatie
slimster
Op zoek naar de goedkoopste aanbieding? Wij hebben alle prijzen voor je op een rij gezet. Check de prijstabel en zie direct welke winkel de laagste prijs voor jouw Pelgrim droger vraagt!