Panasonic warmtepompdroger kopen

Panasonic warmtepompdrogers

Het merk Panasonic heeft een grote bekendheid opgebouwd dankzij diens televisies, DVD-spelers en camera’s. Wist jij echter dat het merk ook actief is binnen de sector van drogers en wasmachines? Indien je op zoek bent naar een goede warmtepompdroger, is Panasonic een merk dat we bijzonder kunnen aanraden. Het merk produceert namelijk warmtepompdrogers met zeer energiezuinige resultaten (A+++) voor een gemiddelde prijs. Een ander handig voordeel is dat het wasdrogers betreft die geschikt zijn voor gehele gezinnen. Ze hebben namelijk een maximale vulinhoud van 8 kg. Hierdoor kun je in één maal een grote was doen. Ook buiten de warmtepompdrogers om is Panasonic een goed merk, want het merk werkt zo klimaatneutraal als het kan. Panasonic verdient dan ook terecht het stempel ‘goed’.

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Panasonic warmtepompdrogers vergelijken

Je kunt de verschillende Panasonic warmtepompdrogers eenvoudig en snel met elkaar vergelijken. Hiervoor is het allereerst belangrijk dat je weet dat we hier links in beeld een filtermenu hebben. Hier kun je zelf aangeven wat jouw voorkeuren zijn met betrekking tot de modellen. Geef bijvoorbeeld aan of je zoekt naar een apparaat met functies als Anti-Kreuk Fase, een Nederlands bedieningspaneel of Uitgestelde Start. Ook kun je hier aangeven of je op zoek bent naar een warmtepompdroger binnen een bepaalde prijsklasse of met zekere afmetingen. Op deze pagina zie je de modellen verschijnen die voldoen aan jouw persoonlijke zoekprofiel. Je kunt de verschillende apparaten met elkaar vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Via Slimster kun jij gemakkelijk warmtepompdrogers online kopen! Hier kun je alle warmtepompdrogers met elkaar vergelijken!

Warmtepomp wasdroger Panasonic

Panasonic heeft handige, geavanceerde warmtepompdrogers in het assortiment. Panasonic drogers zullen je verrassen vanwege de vele handige functies die deze apparaten hebben. We zullen op enkele functies ingaan om uit te leggen wat de grootste voordelen zijn van Panasonic warmtepompdrogers. Zo maken ze gebruik van Anti-Kreuk Fase, een programma waarmee je voorkomt dat jouw kleding gekreukt uit de droger zal komen. Dankzij Kinderbeveiliging kun je jouw droger vergrendelen, waardoor een warmtepompdroger geen gevaar vormt voor spelende kinderen. Wil je weten hoe ver je bent met een droogprogramma, dan kun je op het LCD-scherm eenvoudig bekijken hoe lang dit nog zal duren, dankzij Resttijdindicatie. Wanneer het programma ten einde is, zal deze een signaal geven. Zo weet je precies wanneer je de was kunt opvouwen.

Wil jij de beste warmtepompdroger van dit jaar kopen?
Beste warmtepompdrogers

Voordelen Panasonic warmtepompdroger

De tijd- en elektronisch gestuurde apparaten van Panasonic maken daarnaast gebruik van trommelverlichting, zodat je altijd binnen in de trommel kunt kijken hoe jouw was wordt gedroogd. Het zijn milieuvriendelijke apparaten, die energielabel A+++ hebben toebedeeld gekregen. Dit staat voor zeer energiezuinige apparaten die weinig stroom nodig hebben om tot geweldige resultaten te komen. Panasonic drogers zijn geschikt voor grote gezinnen, omdat ze een vulinhoud van 8 kg hebben.

  • Anti-Kreuk Fase
  • Kinderbeveiliging
  • Zeer energiezuinig (A+++)
  • Tijds- en elektronisch gestuurd
  • LCD-scherm met resttijdindicatie