ETNA warmtepompdroger kopen

ETNA warmtepompdrogers

Op zoek naar een leuk Nederlands merk voor warmtepompdrogers? Etna is al meer dan 155 jaar een standaard op het gebied van Nederlandse huishoudelijke producten. Het merk heeft deze tijd perfect benut om diens producten te perfectioneren, waardoor het altijd op de nieuwste standaarden vooruit loopt. De ETNA warmtepompdrogers zijn voorzien van vele functies, uiteenlopende droogprogramma's en ze zijn bovendien erg energiezuinig. De drogers hebben al snel het energielabel A++. Etna brengt Nederlandse kwaliteit naar jouw huis! Naast warmtepompdrogers kun je via Slimster ook Etna condensdrogers en luchtafvoerdrogers vergelijken voor de scherpste prijzen.

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

ETNA warmtepompdrogers vergelijken

Slimster.nl is een handige website voor het vergelijken van verschillende warmtepompdrogers. Wil jij modellen van Etna met apparaten van andere merken vergelijken, dan kun je apparaten van verschillende merken selecteren. Ook kun je zoeken op warmtepompdrogers met bepaalde functies of modellen binnen een zekere prijsklasse. Indien je gewenste afmetingen hebt kun je dit tevens opgeven. Binnen ons filtermenu links in beeld staan diverse categorieën en keuzes die je kunt aanvinken. Zo weet je zeker dat je altijd een model vindt dat voldoet aan jouw zoekvoorkeuren. De geschikte ETNA warmtepompdrogers staan op deze pagina en je kunt ze vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Online warmtepompdrogers kopen? Dat kan via Slimster! Op onze vergelijkingspagina kun je alle merken warmtepompdrogers met elkaar vergelijken!

Warmtepompdroger ETNA kopen?

Er zijn veel verschillende merken op de markt voor warmtepompdrogers, dus waarom zou je nou uitgerekend voor Etna gaan? Het is een logische vraag om jezelf te stellen. Om te beginnen is Etna een Nederlands merk, dat oer-Nederlandse kwaliteit levert. Het doet dit al 155 jaar, waardoor het merk een immense ervaring heeft opgebouwd. Dit resulteert in functionele modellen met een stijlvol design. Dankzij Etna geniet jij mee van functies als Anti-Kreuk Fase (jouw wasgoed zal ongekreukt uit de trommel komen) en Opfrissen. Dankzij deze laatste functie wordt jouw wasgoed automatisch opgefrist met professionele programma’s. De droogprogramma’s in de warmtepompdrogers van ETNA helpen jouw kleding om op een productspecifieke wijze te worden gedroogd.

Wil jij de beste warmtepompdroger van dit jaar kopen?
Beste warmtepompdrogers

Uitgestelde start

Een andere handige functie die op de meeste modellen van Etna zit, is Uitgestelde Start. Dankzij deze handige functie kun je een droogprogramma uitstellen tot maar liefst 24 uur in de toekomst. Het grote voordeel hieraan? Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat jouw was droog is als je thuis komt van het werk. Zo kun je het huishoudelijk werk een beetje plannen, waardoor je op het einde van de dag al jouw taken op een overzichtelijke wijze hebt kunnen uitvoeren. ETNA drogers zijn er om het gemakkelijker te maken in het leven en de warmtepompdrogers van dit merk symboliseren dat. Ze drogen bovendien op een zeer energiezuinige manier, waardoor een droogbeurt geen energievretende klus wordt. Ze hebben het energielabel A++ en leveren geweldig werk met weinig elektriciteit!

slimster
Op zoek naar de beste aanbieding? Slimster helpt je graag! Wij hebben alle prijzen voor je op een rij gezet zodat jij direct ziet waar jouw nieuwe ETNA droger het voordeligst te bestellen is!

Voordelen ETNA warmtepomp wasdroger

  • Anti-Kreuk Fase
  • Opfrissen
  • Uitgestelde Start
  • Zeer energiezuinig (A++)
  • Veel professionele droogprogramma’s