Electrolux warmtepompdroger kopen

Electrolux warmtepompdrogers

Electrolux is één van de grote spelers op de markt voor huishoudelijke producten. Zowel wanneer je op zoek bent naar vriezers, koelkasten, vaatwassers als drogers ben je bij dit merk aan het juiste adres. Het merk heeft bovendien veel verschillende warmtepompdrogers op de markt. Voor een gemiddelde prijs krijg je kwaliteit waar je vele jaren mee vooruit kunt. De apparaten excelleren namelijk zowel als het gaat om functies, droogprogramma’s als energiezuinigheid. De machines hebben energielabels A+ en A++ en zijn voorzien van handige kenmerken als Resttijdindicatie, Anti-Kreuk Fase en Uitgestelde Start. Neem ook eens een kijkje naar de Electrolux condensdrogers en luchtafvoerdrogers!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Electrolux warmtepompdrogers vergelijken

Wil jij verschillende warmtepompdrogers van Electrolux met elkaar vergelijken? Via Slimster doe je dat gemakkelijk en snel! Wij hebben namelijk een filtermenu hier links in beeld staan, waarmee je gericht kunt zoeken op modellen die jou interesseren. Zo kun je hier zelf aangeven binnen welke prijsklasse je op zoek bent naar een Electrolux warmtepompdroger en wat de gewenste afmetingen dienen te zijn. Een andere optie is het selecteren van voorkeursfuncties of een gewenste energieklasse. De modellen hieronder in beeld zijn de apparaten die voldoen aan jouw zoekprofiel. Je kunt ze gemakkelijk en snel vergelijken door ze te selecteren en te klikken op vergelijken. Via Slimster kun je vervolgens jouw warmtepompdroger online kopen. Hier koop je jouw wasdroger voor de laagste online prijs! Ook kun je alle merken warmtepompdrogers vergelijken op onze website Slimster.nl!

Warmtepompdroger Electrolux kopen?

De warmtepompdrogers van Electrolux zijn geschikt voor iedere familie, aangezien ze een vulinhoud van ongeveer 8 kg hebben. De was van een geheel gezin kan hier eenvoudig in gedroogd worden! Het zijn energiezuinige modellen, die het energielabel A++ en A+ toebedeeld hebben gekregen. Ben je op zoek naar apparaten met veel functies, dan zijn de warmtepompdrogers van Electrolux ook zonder meer aan te raden. Modellen als de EDH3498DL en de EDH3497RDW maken gebruik van handigheden als Resttijdindicatie en Uitgestelde Start. Met de eerste functie kun je eenvoudig in het scherm zien hoeveel tijd er nog is voordat jouw droogprogramma gereed is. Uitgestelde Start is er om jouw droogprogramma uit te kunnen stellen tot maar liefst 24 uur in de toekomst!

Dankzij een handig Kinderslot is jouw droogmachine veiliger voor kinderen. Met dank aan een dergelijk slot wordt het voor hen onmogelijk om deze open te doen en te bedienen. Anti-Kreuk Fase is daarnaast handig als je jouw kleren nóg schoner uit de droger wilt krijgen. Dankzij deze functie zijn gekreukte kleren namelijk voorgoed voorbij. De strijkbout kun je voorgoed op zolder opbergen!

Beste warmtepompdroger? Bekijk de test van Slimster!
Beste warmtepompdrogers

Voordelen Electrolux warmtepomp wasdroger

  • Zeer energiezuinig (A++ en A+)
  • Uitgestelde Start
  • Anti-Kreuk Fase
  • Resttijdindicatie
  • Kinderslot