• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Appingedam

Vergelijk 426 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Appingedam

Kamer plafond water schade herstellen 1mx1m ongeveer en slaapkamer vocht schade herstellen ongeveer 1.5m...

Jukwerderweg, Appingedam

Muur is 1.6m bij 2.5m dus ong. 4m2 Dikte 1cm Muur is boven aan de trapopgang

Lange Akker, Uithuizermeeden

Ik ben me aan het oriënteren op de stucwerkzaamheden i.v.m. mijn nieuwbouwappartement. Ik verwacht daar...

Uurwerkersgang, Groningen

Gratis Stukadoor offertes

Een goedkope stukadoor vinden als inwoner van Appingedam

Heeft u stucwerk, pleisterwerk, schuurwerk of spuitwerk uit te besteden voor uw huis in Appingedam of omgeving? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Via Stukadoors.com vraagt u namelijk in één keer meerdere offertes aan, van gekwalificeerde bedrijven die zeer goed én zeer goedkoop werken. Doordat de stukadoorsbedrijven weten dat ze scherpe offertes moeten uitbrengen, bent u tot tientallen procenten zo goedkoop uit.

Stucwerk, spuitwerk en pleisterwerk

Over de verschillende soorten stukadoors werkzaamheden wordt nogal eens gemakzuchtig gedacht. Het zou simpel werk zijn, dat eenvoudig zelf te doen is of door een zelfgeschoolde beunhaas kan worden opgeknapt. Het vereist echter specialistische vaardigheden en ervaring om de verschillende stuc technieken goed en bestendig uit te voeren. Stukadoors.com heeft alle bedrijven die via deze site een offerte uitbrengen, zorgvuldig onderzocht op deze punten.

Met name hebben wij gelet op technieken als stucwerk, spuitwerk en pleisterwerk, aangezien deze het vaakst worden verlangd door bezoekers van Stukadoors.com. Stucwerk kunt u kiezen als u een zeer strakke afwerking wilt, onzuiverheden en scheuren moet wegwerken, veel isolatievermogen wenst en/of een stof afstotend materiaal prefereert. Voor muren en plafonds is spack spuiten een goedkopere en doorgaans snellere optie met een mooi egaal resultaat. Het nadeel is echter dat wat grotere scheuren en oneffenheden nog steeds zichtbaar zullen zijn.

Buitenmuren

Voor buitenmuren is pleisteren of stukadoren een goede keuze. Diepe groeven, scheuren en kuilen kunnen worden weggenomen en er zijn vele afwerkmogelijkheden mogelijk. Spachtelputz is een veelgebruikt materiaal voor buiten. De basisstof hiervan is namelijk zeer bestendig gesteente, dat uw huis beschermt tegen de weersinvloeden.

Afwerkopties

Vandaag de dag zijn er talloze afwerkopties mogelijk voor uw huis in Appingedam. Zo kunt u bijvoorbeeld een betonlook aan laten brengen, hetgeen uw huis een strakke en ietwat industriële uitstraling geeft. Wat klassieker is de keuze voor sierwerk of behang na het stuken. Kleur kunt u laten aanbrengen via het stuc- of spuitwerk, door uw muur of plafond te laten sauzen of witten, dan wel door ze achteraf te verven.

Binnenkort een stukadoor in huis

Bent u benieuwd wat de prijzen zijn die de stukadoorsbedrijven uit de regio Appingedam hanteren in uw situatie? Vult u dan het formulier hieronder in. Binnen zeer korte tijd zult u dan vijf offertes ontvangen, die geen verdere verplichtingen scheppen. Staat de prijs van één van de stukadoorsbedrijven u aan, dan adviseren wij u om eerst een persoonlijk gesprek met dit bedrijf aan te gaan. Wellicht heeft u binnenkort al een stukadoor in huis!

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Appingedam

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal