Pelgrim gaskookplaat kopen

Pelgrim gaskookplaten

Pelgrim bestaat bijna 100 jaar. Dit Nederlandse merk vinden we al vele tientallen jaren terug in de Nederlandse keukens. Alhoewel Pelgrim inmiddels eigendom is van ETNA, maakt het merk nog altijd keukenapparatuur onder de eigen naam. Pelgrim wil de consument gebruiksvriendelijke kookoplossingen bieden voorzien van technisch vernuft en schoonmaakgemak.

Zoek je een nieuwe gaskookplaat? Kijk dan zeker eens naar de Pelgrim gaskookplaten. Dit Nederlandse merk heeft een groot assortiment van zowel vrijstaande als inbouw gaskookplaten. Vergelijk alle Pelgrim gaskookplaten kieskeurig en vind beslist de beste online aanbieding!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Pelgrim gaskookplaten online vergelijken

Niet iedere Pelgrim gaskookplaat zal in jouw keuken passen. Allereerst zijn daar de verschillende afmetingen, maar er zijn ook verschillen in vrijstaande en inbouw modellen. Daar hebben wij iets op gevonden. Stel zelf je ideale gaskookplaat samen met ons filter links op de pagina. Hier geef je al jouw voorkeuren op en kun je, naast het merk Pelgrim, ook andere merken selecteren. Aan de hand van de opgegeven criteria geven wij alle geschikte gaskookplaten weer. Deze kun je vervolgens met elkaar vergelijken. In het prijsoverzicht vind je direct de goedkoopste winkel.

Assortiment Pelgrim gaskookplaten

Pelgrim heeft een groot aanbod aan gaskookplaten. De meeste modellen zijn voorzien van roestvrijstaal en beschikken over een Profi Protect coating om verkleuren, krassen en vlekken te voorkomen. Naast de rvs modellen zijn er ook gas op glas gaskookplaten te vinden in het assortiment. Deze zwarte gaskookplaten zijn vaak voorzien van gietijzeren pandragers, een extra wokbrander en een vangschaal van gehard glas. De Pelgrim gaskookplaten zijn verkrijgbaar in vrijstaande modellen en als inbouw modellen. Vergelijk ze snel op onze website en kies de beste deal.

Ben jij een liefhebber van het koken op gas, maar wil je ook graag een oven om maaltijden mee te bereiden? Dan is een compleet fornuis wellicht beter voor jou. Op Slimster.nl vergelijk je natuurlijk ook alle Pelgrim gasfornuizen om snel de beste prijs te vinden!

Kenmerken Pelgrim gaskookplaat

  • Van Nederlandse bodem
  • Zowel inbouw als vrijstaand verkrijgbaar
  • Groot aantal modellen voor ieder budget
Benieuwd naar de beste Pelgrim gaskookplaten?
Bekijk beste gaskookplaten