Inventum gaskookplaat kopen

Inventum gaskookplaten

Zoek je een nieuwe gaskookplaat? Op onze website vind je snel wat je zoekt voor de laagste prijs. Van het Nederlandse merk Inventum hebben wij diverse gaskookplaten op onze website staan. Dit bedrijf uit Veenendaal is actief over de hele wereld en heeft passie en liefde voor huishoudelijke producten. De Inventum gaskookplaten zijn verkrijgbaar in diverse modellen en afmetingen. Bij Slimster vergelijk je alle modellen kieskeurig op prijs, specificaties, reviews en levertijd en vind je dus beslist de beste online aanbieding!

4 resultaten
Inventum IKG6023GRVS
Gas , 4 zone(s) , 59 cm
Inventum IKG6023GRVS
Geen reviews
€ 179,-
3 prijzen
Gas
4 zone(s)
Inventum IKG6024WGZWA
Gas , 4 zone(s) , 59 cm
Inventum IKG6024WGZWA
Geen reviews
€ 259,-
2 prijzen
Gas
4 zone(s)
Inventum IKG6011RVS
Gas , 4 zone(s) , 59 cm
Inventum IKG6011RVS
Geen reviews
€ 139,-
2 prijzen
Gas
4 zone(s)
Inventum IKG6024WGRVS
Gas , 4 zone(s) , 59 cm
Inventum IKG6024WGRVS
Geen reviews
€ 204,-
1 prijs
Gas
4 zone(s)

Gaskookplaat van Inventum online vergelijken

Niet iedere gaskookplaat past in jouw keuken. Geef daarom al jouw voorkeuren op in het door ons ontwikkelde filter links op de pagina. Selecteer hier bijvoorbeeld het aantal branders, de afmetingen en/of de aanwezigheid van een wokbrander. De Inventum gaskookplaten kun je direct vergelijken met gaskookplaten van andere merken. De resultaten geven we weer. Wil je verder vergelijken? Zet een vinkje voor de kookplaten en klik op de vergelijk knop voor een uitgebreid vergelijkingsoverzicht. De laagste prijs vind je meteen in het prijsoverzicht.

Assortiment Inventum gaskookplaten

De Inventum gaskookplaten zijn als vrijstaand model of als inbouw model verkrijgbaar. De vrijstaande gaskookplaten zijn verkrijgbaar in een witte kleur, de inbouw modellen in rvs. Van vierkante 60 centimeter modellen tot brede 90 centimeter modellen inclusief krachtige wokbrander. Het materiaal voor de pandragers kan per model verschillend zijn. Kies uit gietijzer of bandstaal. De Inventum gaskookplaten zijn betaalbare modellen. De laagste prijs vind je direct in het prijsoverzicht.

Kenmerken Inventum gaskookplaten

  • Van Nederlandse bodem
  • Kies uit vrijstaand of inbouw
  • Diverse afmetingen beschikbaar
  • Zeer betaalbaar in aanschaf
Benieuwd naar de beste Inventum gaskookplaten?
Bekijk beste gaskookplaten