ATAG gaskookplaat kopen

ATAG gaskookplaten

Het Nederlandse merk ATAG heeft als slogan "We love to cook". Al sinds 1948 is de kookbeleving erg belangrijk bij ATAG. De inbouwapparatuur van ATAG is dan ook voorzien van alle moderne gemakken. De behoefte van de Nederlandse kok staat centraal. De gaskookplaten van ATAG zijn een lust voor het oog. Naast kookplaten op gas produceert dit oer-Hollandse merk ook inductiekookplaten en keramische kookplaten. Op deze pagina vergelijk je alle ATAG gaskookplaten kieskeurig en vind je beslist de beste online aanbieding!

2 resultaten
ATAG HG7511EBA
Gas , 5 zone(s) , Energieklasse A+
ATAG HG7511EBA
Geen reviews
€ 599,-
5 prijzen
Gas
5 zone(s)
ATAG HG7592EBA
Gas , 5 zone(s) , Energieklasse A+
ATAG HG7592EBA
9,3
16 reviews
€ 623,-
4 prijzen
Gas
5 zone(s)

ATAG gaskookplaat vergelijken

Bij Slimster vind je gemakkelijk de laagste prijs voor een ATAG gaskookplaat. Geef je voorkeuren op via het filter links op de pagina. Selecteer bijvoorbeeld de afmetingen, de energieklasse of de mogelijkheid van een extra wokbrander. Selecteer de modellen en klik op vergelijken om de gaskookplaten met elkaar te vergelijken. Je vindt direct de laagste prijzen van alle aangesloten winkels. Zo betaal je nooit teveel voor een nieuwe ATAG gaskookplaat.

Het aanbod aan gaskookplaten van ATAG

ATAG heeft 2 grote series gaskookplaten in het assortiment. De Matrix lijn vinden we terug in het middensegment van de markt. Deze zijn verkrijgbaar met 4 of met 6 branders en energiezuinige kookplaten. Verkrijgbaar in RVS of zwart zijn er diverse kookzones aanwezig, die vaak zijn voorzien van gietijzeren pandragers. Een Easy Clean coating voor het schoonmaken en een extra wokbrander behoren vaak tot de mogelijkheden. Het neusje van de zalm is echter de Magna serie.

De Magna lijn maakt professioneel koken bereikbaar voor ieder huishouden. Alhoewel stevig aan de prijs behoren deze gaskookplaten tot de top van het segment. Deze lijn is voorzien van vitro-keramisch glas en gietijzeren pandragers bij elke brander. Een Fusion Volcano wokbrander kan tot de mogelijkheden behoren, net als digitale timers en stopfuncties. De Magna serie is verkrijgbaar in een modern zwart design.

Bij ATAG staat support en garantie hoog in het vaandel. Je krijgt dan ook 8 jaar garantie op de gaskookplaten van ATAG. Vergelijk snel de gaskookplaten op Slimster.nl. Zo vind je snel de beste prijs en betaal je nooit teveel.

Benieuwd naar de beste ATAG gaskookplaten?
Bekijk beste gaskookplaten