Miele gaskookplaat kopen

Miele gaskookplaten

Duitse degelijkheid met een aansprekend design. De gaskookplaten van Miele voldoen helemaal aan de slogan "Immer besser". Miele maakt al sinds 1899 betrouwbare apparatuur dat bekend staat om de hoge kwaliteit. Miele is geen goedkoop merk, maar dit wordt goedgemaakt door de lange levensduur van de producten. Als je een Miele gaskookplaat koopt weet je zeker dat je vele jaren plezier van je aankoop zult hebben. Door alle Miele gaskookplaten kieskeurig te vergelijken bij Slimster vind jij beslist de beste online aanbieding!

3 resultaten
Miele KM 3010 G
Gas , 4 zone(s) , 62.6 cm
Miele KM 3010 G
Geen reviews
€ 1069,-
4 prijzen
Gas
4 zone(s)
Miele KM 2010 G
Gas , 4 zone(s) , 65 cm
Miele KM 2010 G
Geen reviews
€ 819,-
3 prijzen
Gas
4 zone(s)
Miele KM 2054 G
Gas , 5 zone(s) , 90 cm
Miele KM 2054 G
Geen reviews
€ 1509,-
2 prijzen
Gas
5 zone(s)

Gaskookplaat van Miele vergelijken

De Miele gaskookplaten kun je gemakkelijk vergelijken bij Slimster. Wat zoek je precies? Links op de pagina vind je het filter. Hier kun je al jouw voorkeuren opgeven. Selecteer bijvoorbeeld het aantal branders, de kleur en de afmetingen. Ook kun je de gaskookplaten van Miele vergelijken met andere merken. De zoekresultaten geven we weer. Zijn er meerdere modellen die aan jouw voorkeuren voldoen? Vink ze aan en klik op de vergelijk knop voor een vergelijking tussen de aangevinkte modellen. Je vindt meteen de laagste prijs dankzij onze aangesloten dealers.

Assortiment Miele gaskookplaten

De gaskookplaten van Miele bevinden zich qua prijs in het midden- en het hoge segment. Kies uit een RVS kookplaat of zwarte kookplaat in verschillende afmetingen. Alle gaskookplaten zijn inbouw modellen variërend van 3 tot 5 branders. De high-end modellen beschikken over een dubbele wokbrander, Quickstart functie, GasStop en ReStart en verschillende andere elektronische functies. Kijk snel bij het overzicht van de Miele gaskookplaten en kies de beste deal.

Benieuwd naar de beste Miele gaskookplaten?
Bekijk beste gaskookplaten