Candy gaskookplaat kopen

Candy gaskookplaten

Is jouw keuken toe aan een nieuwe gaskookplaat? Candy heeft betaalbare opties beschikbaar met een Italiaans design. Dit internationale merk streeft naar innovatieve producten met een hoog gebruikersgemak. Candy is al meer dan 70 jaar actief op de markt en heeft hierdoor jarenlange ervaring in het vervaardigen van keukenapparatuur. Bij Slimster vergelijk je alle Candy gaskookplaten kieskeurig en vind je beslist de beste online aanbieding. Zo betaal je nooit meer teveel voor jouw keukenapparatuur!

2 resultaten
Candy CHW7X
Gas , 5 zone(s) , 74.5 cm
Candy CHW7X
Geen reviews
€ 226,-
1 prijs
Gas
5 zone(s)
Candy CHW6LBX
Gas , 4 zone(s) , 59.5 cm
Candy CHW6LBX
Geen reviews
€ 180,-
1 prijs
Gas
4 zone(s)

Candy gaskookplaten vergelijken en kopen

Bij Slimster hoef je nooit teveel te betalen voor een nieuwe gaskookplaat van Candy. Via het filter aan de linkerkant van het scherm geef je al jouw voorkeuren op waar een nieuw model aan moet voldoen. Kies onder andere het aantal pits, de kleur en de afmetingen. Aan de hand van de opgegeven eigenschappen geven we de geschikte modellen weer. Zijn er meerdere geschikte kookplaten? Dan vind je direct alle informatie om een goede keuze te kunnen maken. We geven ook de laagste prijs weer via het prijsoverzicht. Zo vind je altijd de beste aanbieding.

Eigenschappen Candy gaskookplaten

Wat direct opvalt aan deze modellen is de prijs. Gaskookplaten van Candy zijn namelijk zeer betaalbaar. Er is een groot assortiment aan inbouw gaskookplaten beschikbaar in diverse designs en kleuren. Van kleine gaskookplaten met 2 pits tot grote modellen met 5 pits. Kies uit de kleuren wit, rvs of zwart. Zelfs de grootste modellen met de meeste opties vallen nog altijd in het budgetsegment. Wil je nog meer besparen op een nieuwe gaskookplaat van Candy? Gebruik dan snel ons filter op deze pagina en kies de winkel met de goedkoopste prijs.

Benieuwd naar de beste Candy gaskookplaten?
Bekijk beste gaskookplaten