Gas-op-glas kookplaat kopen

Gas-op-glas kookplaat

Wil jij een gaskookplaat kopen met glas als ondergrond? Vind de perfecte kookplaat door eerst de verschillende merken en eigenschappen te vergelijken. Op deze manier vind je de plaat die het best bij jou en jouw kookkunsten past. Het schoonmaken van de glasplaat is veel makkelijker dan bij andere gaskookplaten en etensresten branden minder snel in het glas. De gas-op-glas kookplaat is eigenlijk net een keramische kookplaat of een inductieplaat, alleen dan wel met gietijzeren pannendragers erbovenop.

Meest voorkomende merken met gaskookplaten van glas zijn Zanussi, ETNA, Exquisit, Indesit, Candy, Whirlpool, Siemens, Bosch en Miele. Sommige modellen gas op glas kookplaten hebben de eigenschap dat ze hitte kunnen hergebruiken om een andere kookzone of pit te verwarmen. Zo ben je nog zuinig bezig ook!

19 resultaten

ETNA KGG673ZTA

Gas , 5 zone(s) , 73 cm
ETNA KGG673ZTA
€ 429,-
Gas
5 zone(s)

ETNA KGGF890ZTA

Gas , 5 zone(s) , 90 cm
ETNA KGGF890ZTA
€ 549,-
Gas
5 zone(s)

Bosch PNP6B6B90

Gas , 4 zone(s) , 59 cm
Bosch PNP6B6B90
€ 284,-
Gas
4 zone(s)

Bosch PRP6A6D70D

Gas , 4 zone(s) , 60.6 cm
Bosch PRP6A6D70D
€ 639,-
Gas
4 zone(s)

Beko HILW64120S

Gas , 4 zone(s) , 58.5 cm
Beko HILW64120S
€ 279,-
Gas
4 zone(s)

Boretti BGKN90

Gas , 5 zone(s) , 90 cm
Boretti BGKN90
€ 754,-
Gas
5 zone(s)

Bosch POH6B6B10

Gas , 4 zone(s) , 59 cm
Bosch POH6B6B10
€ 264,-
Gas
4 zone(s)

Gas-op-glas kookplaten vergelijken

Wanneer je de gaskookplaat op glas hebt gevonden die het best aansluit op jouw wensen, wil je die natuurlijk kopen voor de laagste prijs. Bij Slimster hebben we daarom ook de prijzen van webshops bij het product gezet inclusief aanbiedingen. Zo kun je zien bij welke online winkel de gaskookplaat beslist het goedkoopst is en kun je de plaat hierna direct online bestellen. Dat is nog eens eenvoudig jouw nieuwe gas op glas kookplaat kopen!

Gaskookplaat op glas 90 cm breed

Een losse inbouw gaskookplaat kun je mooi verwerken in het keukenblad van jouw huidige of nieuwe keuken. Let wel op de afmetingen van de kookplaten en de ruimte die je hebt in de keuken. Meet daarom altijd goed de maten op, voordat je de gaskookplaten kieskeurig gaat vergelijken. Ben je bijvoorbeeld specifiek op zoek naar gas op glas kookplaat van 90 cm breed met 5 pitten? Deze vind je eenvoudig met onze vergelijkingstool.

Hierna kun je de kookplaat verder filteren op eigenschappen die jouw nieuwe gaskookplaat moet hebben. Denk hierbij aan een kookplaat met wokbrander, snelstartfunctie of vlambeveiliging. Toch liever een RVS gaskookplaat? Deze kun je ook gemakkelijk vergelijken bij Slimster.nl.

Benieuwd naar de beste gas-op-glas kookplaat?
Beste gaskookplaten