Beko gaskookplaat kopen

Beko gaskookplaten

Beko hoort al vele jaren aan de top van de markt wat betreft huishoudelijke apparatuur. Dit komt mede door de scherpe prijs waar Beko hun producten voor op de markt brengt. Het zijn betrouwbare producten met oog voor gebruiksgemak. Zoek je een nieuwe gaskookplaat? Beko heeft verschillende gaskookplaten in het assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bij Slimster vergelijk je eenvoudig alle BEKO gas-kookplaten. Vergelijk kieskeurig op prijs, specificaties, levertijd en reviews en je vindt beslist de beste online aanbieding!

5 resultaten
Beko HIAL 75325 SX NL
Gas , 5 zone(s) , 75 cm
Beko HIAL 75325 SX NL
Geen reviews
€ 303,-
5 prijzen
Gas
5 zone(s)
Beko HILW64120S
Gas , 4 zone(s) , 58.5 cm
Beko HILW64120S
Geen reviews
€ 299,-
3 prijzen
Gas
4 zone(s)
Beko HIGG64123SXNL
Gas , 4 zone(s)
Beko HIGG64123SXNL
Geen reviews
€ 179,-
1 prijs
Gas
4 zone(s)
Beko HIAW64325SXNL
Gas , 4 zone(s) , 60 cm
Beko HIAW64325SXNL
Geen reviews
€ 339,-
2 prijzen
Gas
4 zone(s)
Beko HILL75235S
Gas , 5 zone(s) , 75 cm
Beko HILL75235S
Geen reviews
€ 379,-
2 prijzen
Gas
5 zone(s)

BEKO gaskookplaat vergelijken

Bij Slimster kun je de Beko gaskookplaten gemakkelijk met elkaar vergelijken. Niet alleen qua functies, maar ook qua prijs. Geef je voorkeuren op aan de linkerkant van het scherm. Aan de hand van de ingevulde criteria in het filter geven we de geschikte modellen direct weer. Je kunt de geschikte modellen met elkaar vergelijken door ze te selecteren. Heb je de beste gaskookplaat van Beko gevonden? We geven direct de prijzen weer van diverse winkels. Zo zie je meteen waar je de Beko gaskookplaat goedkoop kunt kopen.

Het aanbod van Beko gaskookplaten

Beko heeft zowel vrijstaande als inbouw gaskookplaten beschikbaar. Hierdoor weet je zeker dat je altijd een geschikte gaskookplaat van dit Turkse merk kunt vinden die helemaal past in jouw keuken. Van kleine modellen met 2 gasbranders tot grote inbouw gaskookplaten met 5 branders. De bediening vinden we terug aan de voorkant of aan de rechterkant van de diverse modellen.

De kleur wit wordt veelgebruikt, alhoewel de iets duurdere modellen ook in een stijlvol zwart design of rvs verkrijgbaar zijn. Modellen zijn zowel met een geïntegreerde ontsteking als met een drukknopontsteking verkrijgbaar. De mogelijkheden verschillen bij ieder type gaskookplaat van Beko. Je vindt de laagste prijs voor een nieuwe Beko gaskookplaat altijd bij Slimster.

Kook jij liever elektrisch dan op gas? Dan zijn de BEKO inductie kookplaten misschien een betere keus!

Benieuwd naar de beste BEKO gaskookplaten?
Bekijk beste gaskookplaten