Whirlpool gaskookplaat kopen

Whirlpool gaskookplaten

Whirlpool is pas vanaf de jaren 80 verkrijgbaar in ons land, maar de historie gaat meer dan 100 jaar terug. In 1911 is Whirlpool opgericht in Michigan in de Verenigde Staten. Het bedrijf maakt diverse soorten elektronica, witgoed en keukenapparatuur. Whirlpool is een A-merk en maakt producten voor een betaalbare prijs. Ook voor gaskookplaten kun je bij Whirlpool terecht. Het merk wil gemak en comfort samenbrengen in een serie gaskookplaten die design en emotie toevoegen in de keuken. Bij Slimster vergelijk je eenvoudig alle Whirpool gaskookplaten om de beste deal te vinden!

4 resultaten
Whirlpool GMAL 9522/IXL
Gas , 5 zone(s) , 86 cm
Whirlpool GMAL 9522/IXL
Geen reviews
€ 599,-
1 prijs
Gas
5 zone(s)
Whirlpool AKT 5000 NB
Gas , 4 zone(s) , 68 cm
Whirlpool AKT 5000/NB
Geen reviews
€ 329,-
1 prijs
Gas
4 zone(s)
Whirlpool AKM 268/IX
Gas , 4 zone(s) , 58 cm
Whirlpool AKM 268/IX
Geen reviews
€ 153,-
1 prijs
Gas
4 zone(s)
Whirlpool AKT 5000/NB
Gas , 4 zone(s) , 68 cm
Whirlpool AKT 5000/NB
Geen reviews
€ 329,-
1 prijs
Gas
4 zone(s)

Gaskookplaten van Whirlpool vergelijken

Whirlpool heeft meerdere gaskookplaten in het assortiment. Niet ieder model zal in jouw keuken passen. Bij Slimster kun je daarom gebruik maken van het filter links op het scherm. Hier geef je al jouw voorkeuren op waar een nieuwe gaskookplaat van Whirlpool aan moet voldoen. Kies onder andere de afmetingen, de kleur of het aantal branders. Ook kun je desgewenst andere merken selecteren. Vergelijk de Whirlpool gaskookplaten en kies direct de laagste prijs in het prijsoverzicht.

Assortiment Whirlpool gaskookplaten

Standaard hebben de gaskookplaten van Whirlpool 4 branders, maar er zijn ook modellen met 4+1 branders, waarbij de laatste een extra wokbrander toevoegd. Je hebt de keuze uit rvs gaskookplaten of gas-op-glas kookplaten met een zwarte design. Gietijzeren pandragers zijn vrijwel standaard op alle modellen. Ook thermokoppelbeveiliging en elektronische vonkontsteking zien we terug bij veel modellen. De gaskookplaten van Whirlpool komen in verschillende afmetingen, maar zijn allen voorzien van een betaalbare prijs. Vergelijk snel op Slimster.nl en kies de goedkoopste winkel.

Benieuwd naar de beste Whirlpool gaskookplaten?
Bekijk beste gaskookplaten