Exquisit gaskookplaat kopen

Exquisit gaskookplaten

Is jouw kookplaat aan vervanging toe? Of heb je een compleet nieuwe keuken gekocht en wil je een betaalbare en kwalitatief uitstekende gaskookplaat toevoegen? Exquisit zou dan zomaar een geschikt model voor jou kunnen hebben. Dit relatief jonge merk heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten en heeft een aanzienlijk marktaandeel op de Europese markt weten te winnen.

Dit komt mede door het motto "value for money". Exquisit heeft betaalbare oplossingen, waarbij innovativiteit en kwaliteit niet uit het oog verloren worden. Bij Slimster vergelijk je alle Exquisit gaskookplaten kieskeurig en vind je beslist de beste online aanbieding!

1 resultaat
Exquisit EGK657STGB
Gas , 4 zone(s)
Exquisit EGK657STGB
Geen reviews
€ 359,-
1 prijs
Gas
4 zone(s)

Gaskookplaten van Exquisit vergelijken

De goedkoopste Exquisit gaskookplaten vind je bij Slimster. Bij ons kies je gemakkelijk het model dat het meest geschikt is voor jouw keuken. Ontdek het gemak van onze website zelf door aan de linkerkant van de pagina het filter te gebruiken. Waar moet jouw nieuwe gaskookplaat aan voldoen? Selecteer hier de eigenschappen die jij belangrijk vindt. De geschikte kookplaten geven we op deze pagina weer.

Zijn er meerdere Exquisit gaskookplaten die voldoen aan de opgegeven criteria? Zet er snel een vinkje voor en klik op de vergelijk knop. We geven direct de actuele prijzen weer via het prijsoverzicht. Zo hoef je nooit teveel te betalen.

Assortiment Exquisit gaskookplaten

Exquisit heeft een ruime keuze uit gaskookplaten. Verkrijgbaar met standaard 4 branders of 4+1 branders, waarbij een extra wokbrander is toegevoegd. Diverse afmetingen zijn beschikbaar in de kleuren rvs of zwart(glas). De bediening vind je altijd voorop de kookplaat, zodat het nagenoeg onmogelijk is om jezelf te branden bij het bedienen van de kookplaat. Het goede nieuws is dat zelfs het meest geavanceerde model nog in het budgetsegment valt. De gaskookplaten van Exquisit zijn zeer betaalbaar. Vergelijk snel de Exquisit gaskookplaten en kies de beste prijs.

Benieuwd naar de beste Exquisit gaskookplaten?
Bekijk beste gaskookplaten