Boretti gaskookplaat kopen

Boretti gaskookplaten

Boretti maakt professioneel koken mogelijk voor ieder gezin. Moderne technologie, de beste materialen en veiligheid komen samen voor een ultiem kookcomfort. Wil je een nieuwe gaskookplaat in de keuken? Kijk dan eens naar de gaskookplaten van Boretti. Dit Italiaanse merk is niet alleen zeer trendy, maar de diverse modellen zijn ook nog eens zeer gemakkelijk in te bouwen in de keuken. Bij Boretti stel je namelijk zelf je eigen gaskookplaat samen. Bij Slimster vergelijk je alle Boretti gaskookplaten kieskeurig en vind je beslist de beste online aanbieding!

1 resultaat
Boretti BGGN70
Gas , 5 zone(s) , 7 cm
Boretti BGGN70
Geen reviews
€ 589,-
2 prijzen
Gas
5 zone(s)

Boretti gaskookplaten vergelijken

Zoek je de beste prijs voor een Boretti gaskookplaat? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Via het filter kun je al jouw voorkeuren opgeven. Kies bijvoorbeeld de kleur, het aantal branders of de mogelijkheid van een extra wokbrander. Aan de hand van de opgegeven criteria vind je het aanbod gaskookplaten van Boretti. Selecteer de verschillende modellen. Per model vind je direct de laagste prijs via het prijsoverzicht.

Het aanbod gaskookplaten van Boretti

De mogelijkheden bij Boretti zijn eindeloos. In het assortiment vinden we inbouw, tussenbouw en opbouw gaskookplaten in diverse afmetingen. Dit Italiaanse merk gebruikt alleen de beste materialen. Nagenoeg elk model beschikt over gietijzeren pandragers, thermokoppelbeveiliging en automatische vonkontsteking. Van kleine modellen met 2 branders tot 120 centimeter grote opbouw gaskookplaten met 6 branders.

Kies uit een normale uitvoering of een flessengasuitvoering. De kwaliteit en het trendy design komen wel met een bijbehorend prijskaartje. Gelukkig vind je bij Slimster altijd de laagste prijs. Start vandaag nog met vergelijken.

Benieuwd naar de beste Boretti gaskookplaten?
Bekijk beste gaskookplaten