AEG gaskookplaat kopen

AEG gaskookplaten

Zoek je een nieuwe gaskookplaat voor in de keuken? AEG heeft tientallen jaren ervaring in het vervaardigen van fornuizen en kookplaten. Dit Duitse merk bestaat al sinds de 19e eeuw en weet precies wat gebruikers willen op het gebied van koken. Moderne technieken worden gecombineerd met een ultiem gebruikersgemak. AEG heeft een groot aanbod van verschillende gaskookplaten die vrijwel altijd in jouw keuken te plaatsen zijn. Vergelijk alle AEG gaskookplaten kieskeurig bij Slimster en vind beslist de beste online aanbieding!

3 resultaten
AEG HGB75500SM
Gas , 5 zone(s) , 74.5 cm
AEG HGB75500SM
Geen reviews
€ 399,-
4 prijzen
Gas
5 zone(s)
AEG HGB64200SM
Gas , 4 zone(s) , 59.4 cm
AEG HGB64200SM
10
1 review
€ 305,-
3 prijzen
Gas
4 zone(s)
AEG HGB64420SM
Gas , 4 zone(s) , 59.4 cm
AEG HGB64420SM
Geen reviews
€ 419,-
3 prijzen
Gas
4 zone(s)

Vergelijk en koop jouw AEG gaskookplaat

Bij Slimster vind je gemakkelijk de beste gaskookplaat van AEG. Aan de linkerkant vind je het filter. Hier kun je jouw voorkeuren doorgeven. Waar moet jouw nieuwe AEG gaskookplaat aan voldoen? Kies uit onder andere de afmetingen, het aantal pits of bijvoorbeeld de extra's waar jouw nieuwe gaskookplaat aan zal moeten voldoen.

Slimster geeft direct de modellen weer die voldoen aan jouw geselecteerde opties. Zo kun je de verschillende gaskookplaten van AEG gemakkelijk met elkaar vergelijken. Heb je een geschikt model gevonden? Wij vergelijken de prijzen van een groot aantal winkels, waardoor je direct de laagste prijs kunt vinden.

Het aanbod gaskookplaten van AEG

De AEG gaskookplaten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Kies uit donkergrijs, rvs, zilver of zwart. Van kleine modellen met 4-pits tot grote kookplaten met 6-pitten. Alle modellen hebben een bediening aan de voorkant van het fornuis, zodat je makkelijk en veilig kunt koken. AEG heeft verschilende modellen met een geïntegreerde vonkontsteking, gietijzeren pannendragers en modellen met LED-indicaties. De gaskookplaten zijn voorzien van een modern design en door het grote aantal verschillende indelingen voor de pits zit er altijd een geschikt model tussen.

Qua aanschaf zijn gaskookplaten goedkoper dan inductie- of keramische kookplaten. Het energieverbruik ligt echter wel hoger dan bij de andere soorten fornuizen. Vergelijk snel de prijzen voor de AEG gaskookplaten en kies de beste aanbieding.

Benieuwd naar de beste gaskookplaten?
Bekijk beste gaskookplaten