Temptech inbouw koelkast kopen

Temptech inbouw koelkasten

Temptech is een Noors merk dat bijzondere inbouw koelkasten maakt. Het bedrijf richt zich op het gebied van koelkasten namelijk sterk op wijnkoelkasten. Dus terwijl je bij de andere merken ook inbouw of onderbouw koelkasten vindt met het Amerikaanse model of van het kastmodel of tafelmodel, is Temptech er voornamelijk voor de echte wijnliefhebbers. We vertellen je op deze pagina meer over de inbouw wijnkoelkasten van Temptech. Zoals je van ons gewend bent vind je ook hier beslist de beste online aanbiedingen van betrouwbare webshops!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Temptech inbouw koelkast online vergelijken

Het voordeel van een koelkast die je kunt inbouwen, of het nu een wijnkoelkast is of een tafelmodel koelkast, is dat je hem harmonieus op kan laten gaan in de rest van de keuken. Met hulp van de deur van de keukenkast(je) waarin je hem plaatst, integreer je de koelkast helemaal in de rest van het meubilair. Let voor aankoop van een Temptech inbouw koelkast wel goed op of de nismaten overeen komen met het formaat van de koelkast. Op deze pagina zie je het actuele aanbod integreerbare wijnklimaatkasten. Vergelijk ze kieskeurig om de laagste online prijs te vinden!

Voordelen Temptech wijnkoelkasten

Temptech is in 2004 opgericht en was toentertijd een van de eerste merken die de markt op ging met wijnkoelkasten. Ze ontwikkelen hun inbouw koelkasten zelf en maakten compressoren die speciaal zijn gemaakt voor wijnkoelkasten. Die compressoren maken minder geluid en trillen nauwelijks, waardoor de wijn niet beweegt en zijn kwaliteit behoudt. Temptech heeft ook wijnkoelkasten die vrij kunnen staan. Het merk wordt geroemd om het mooie design. Daarnaast verkopen de Noren ook ijsmakers en minibars.

Maar hoe werkt zo’n Temptech wijnkoelkast nou? Om de smaak van wijn optimaal tot zijn recht te laten komen, moet hij bewaard worden op de perfecte temperatuur. Die temperatuur ligt tussen de 4 en 18 graden Celsius, maar dat hangt af van de soort wijn. De wijnkasten van Temptech hebben vaak twee temperatuurklassen, zodat je zowel rode wijn als witte wijn optimaal kunt bewaren. De glazen deur houdt UV-straling tegen die schadelijk kan zijn voor de wijn. Je kunt er meestal tientallen wijnflessen in kwijt. Om de flessen handig neer te kunnen leggen heeft de wijnkoelkast speciale leggers.

Kortom:

  • Mooi design (wijn)koelkasten.
  • Compressoren die weinig geluid maken en nauwelijks trillen.
  • 2 temperatuurklassen om zowel rode wijn als witte wijn optimaal te kunnen bewaren.
Ben jij op zoek naar de beste inbouw koelkast?
Bekijk beste inbouw koelkast