Pelgrim inbouw koelkast kopen

Pelgrim inbouw koelkasten

Van een bescheiden tafelmodel voor 1 tot 2 persoons huishoudens met klein vriesvakje tot een koelvriescombinatie van meer dan 200 liter: een inbouw koelkast van Pelgrim is er altijd in een uitvoering die aansluiting bij jouw wensen. Steekwoorden bij de koelapparaten van dit Nederlandse merk zijn: een lage aanschafprijs, robuuste en zuinige toestellen, en een klantgerichte dienstverlening. Sinds het bedrijf in 2000 de handen ineen heeft geslagen met ETNA en ATAG, zijn de krachten gebundeld en hebben de drie merken een enorme vooruitgang kunnen boeken op al deze punten. Door het opschalen van de productie dankzij de samenvoeging van de bedrijven is vooral een slag gemaakt op het vlak van de aanschafprijs, zoals jij in het overzicht van de Pelgrim koelkasten op deze pagina kunt zien.

3 resultaten
Pelgrim PKD35102
Tafelmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse E
Pelgrim PKD35102
Geen reviews
€ 799,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
Pelgrim PKS34088
Tafelmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse E
Pelgrim PKS34088
Geen reviews
€ 669,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
Pelgrim PKO3082
Tafelmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse E
Pelgrim PKO3082
Geen reviews
€ 749,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast

Pelgrim inbouw koelkasten vergelijken

Via deze website vind jij de inbouwkoelkast die bij jou past. Snel, gemakkelijk en overzichtelijk. Dit werkt als volgt. Je wensen voer je door in het linkermenu op Slimster.nl. Wij selecteren dan voor jou de koelkasten die stroken met deze eisen. Als je deze aan een eerste blik heeft onderworpen, kun je er tot vier ordelijk naast elkaar laten plaatsen via de ‘vergelijk’-knop, zodat je ze makkelijk op alle productspecificaties kieskeurig kunt vergelijken. Wij scannen permanent de webshops, zodat jij altijd beschikt over de juiste informatie voor wat betreft prijzen, aanbiedingen, leveringsvoorwaarden en bezorgtijden. Op de productpagina van jouw favoriete Pelgrim inbouw koelkast kun je al deze informatie vinden.

Het gemak van een Pelgrim inbouw koelkast

Voor veel mensen maakt het niet uit of hun koelkast vrijstaand is, maar nog meer mensen kiezen voor een inbouw koelkast. Om zeer goede redenen. Je wint er namelijk ruimte mee en het interieur ziet er gelijkvormig uit. Pelgrim levert een groot aantal verschillende inbouw koelkasten, dus is het goed om erop te letten of je het juiste formaat (bijv. 144 cm. hoog) uitkiest. Verder verdient het aanbeveling om al in een vroeg stadium te bedenken of je een koelkast wilt met deur-op-deur of met sleepdeur systeem.

De inbouw koelkasten van Pelgrim zijn zo gemaakt dat het ventilatiesysteem niet aan de achterkant zit, zoals bij gewone vrijstaande koelkasten. Bouw je dan namelijk de koelkast in, dan zou deze zijn warmte niet goed genoeg kwijt kunnen. En dat beïnvloedt de koelcapaciteit negatief. Een inbouw ijskast betekent dus een hoop voordelen, terwijl er geen noemenswaardige nadelen aan kleven.

Door te vergelijken op Slimster.nl vind je binnen een handomdraai de Pelgrim inbouw koelkast van jouw dromen. Door in te gaan op één van de geselecteerde aanbiedingen bespaar je bovendien aanzienlijk op de aanschafprijs!

Ben jij op zoek naar de beste inbouw koelkast?
Bekijk beste inbouw koelkast