ATAG inbouw koelkast kopen

ATAG inbouw koelkasten

Van een simpel kastmodel voor 1- of 2-persoons huishoudens tot joekels van Amerikaanse koelkasten die zelfs een ingebouwd wijnkoelkast gedeelte hebben: het Nederlandse merk ATAG heeft alle verschillende modellen koelkasten om te inbouwen in jouw keuken. De ontwerpers van dit merk weten waar een groeiend aantal consumenten behoefte aan heeft, en zetten oerdegelijke en energiezuinige inbouw koelkasten op de markt die voorzien zijn van nuttige basisfuncties zoals no-frost of superkoelen (waarbij de temperatuur tijdelijk zakt als er nieuwe, warmere producten worden bijgeplaatst). Een ATAG inbouw koelkast is oerdegelijk en van Hollandse komaf. Op Slimster.nl vind jij het grootste assortiment ATAG inbouwmodellen.

5 resultaten
ATAG KD63122B
Kastmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse E
ATAG KD63122B
Geen reviews
€ 699,-
7 prijzen
Kastmodel koelkast
122 cm
ATAG KD63178D
Koelvriescombinatie , Inbouw , Energieklasse E
ATAG KD63178D
Geen reviews
€ 966,-
7 prijzen
Koelvriescombinatie
177 cm
ATAG KD63122A
Kastmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse E
ATAG KD63122A
Geen reviews
€ 696,-
6 prijzen
Kastmodel koelkast
122 cm
ATAG KD63088A
Tafelmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse E
ATAG KD63088A
Geen reviews
€ 579,-
2 prijzen
Tafelmodel koelkast
87.3 cm
ATAG KS23178A
Inbouw , Energieklasse F , 314 l
ATAG KS23178A
Geen reviews
€ 899,-
1 prijs
168.3 cm

ATAG inbouw koelkasten vergelijken

Het kan moeilijk zijn om in het online oerwoud van webshops de meest geschikte en laagst geprijsde inbouw koelkast te vinden. Slimster.nl neemt alle obstakels voor je weg. Links kun je aangeven waaraan jouw droomkoelkast moet voldoen, zoals energieklasse of prijssegment. Hieruit volgt een voorlopige selectie. De ijskasten die jou het beste lijken en waarvan de prijs je aanstaat, kun je handig naast elkaar plaatsen om zo de onderlinge verschillen en overeenkomsten te kunnen beoordelen. Hiervoor kun je tot vier modellen selecteren en voorts op ‘vergelijken’ drukken. Op de specifieke pagina van het product zie jij welke webshops jouw favoriete type kunnen leveren, of zij een speciale aanbieding hebben en wanneer zij het product bij je thuis kunnen bezorgen.

Het plaatsen van een ATAG inbouw koelkast

Een koelkast (laten) inbouwen heeft veel voordelen ten opzichte van een vrijstaande koelkast. Het allerbelangrijkste bij jouw koelkastkeuze is het formaat. Dit moet natuurlijk overeenstemmen met de maten van de kastjes of aanrecht. Ook is het wijs om goed na te denken of je een sleepdeursysteem wilt, of een systeem van deur-op-deur montage (ook wel de vlakscharniertechniek genoemd). Het eerste systeem is makkelijk te monteren, maar het tweede heeft dan weer als voordeel dat de koelkastdeur automatisch sluit bij een hoek van 20 graden. De inbouw koelkasten van ATAG zijn ze er zo op gemaakt dat ze gemakkelijk zijn te integreren in jouw keuken of andere ruimten, en dat beide deursystemen erop kunnen worden geplaatst.

Door alle ATAG inbouw koelkasten via Slimster.nl te vergelijken weet je zeker dat je de scherpste online aanbiedingen vindt. Profiteer direct en bestel jouw inbouw koelkast bij één van onze gelieerde webshops!

Ben jij op zoek naar de beste inbouw koelkast?
Bekijk beste inbouw koelkast