Inbouw koelkast van 144 cm hoog kopen

Inbouw koelkasten 144 cm hoog

Een nieuwe inbouw koelkast van 144 cm kopen? Wij bieden jou een zeer uitgebreid assortiment aan modellen, waardoor je altijd de juiste keuze kunt maken. Om jouw zoektocht wat gemakkelijker te maken hebben onze medewerkers een aantal inbouw koelkasten voor je op een rijtje gezet. Uiteraard is het ook mogelijk om een aantal filters in te stellen zodat alleen de ijskasten worden getoond die nog beter bij je passen. Denk bijvoorbeeld aan de inhoud van de inbouwkoelkast, het energielabel en de gewenste kleur. De meest geschikte integreerbare koelkast vind je via Slimster.nl!

1 resultaat
Zanussi ZTAN14FS1
Koelvriescombinatie , Inbouw , Energieklasse F
Zanussi ZTAN14FS1
Geen reviews
€ 377,-
2 prijzen
Koelvriescombinatie
144.1 cm

Inbouw koelkasten 144cm hoog vergelijken

Welke koelkast voldoet aan mijn eisen? Om op deze vraag antwoord te geven hebben wij de vergelijkingstool. Je kunt maximaal vier modellen op het zelfde moment kieskeurig met elkaar vergelijken. Je bent altijd in staat om de inbouw koelkast te nemen die het beste aansluit op jouw behoefte. Wij hebben daarnaast ook de prijzen van verschillende winkels vermeldt waardoor je beslist nooit te veel geld kwijt bent voor een koelkast die je kunt inbouwen in jouw keuken.

Zoek je een inbouw koelkast met een nishoogte van 144 centimeter? Bij Slimster.nl vergelijk je online het gehele aanbod inbouw koelkasten en vind je zeker het model dat bij jouw keuken past.

Ben jij op zoek naar de beste inbouw koelkast?
Bekijk beste inbouw koelkast