Smeg inbouw koelkast kopen

Smeg inbouw koelkasten

Het Italiaanse bedrijf in keukenapparatuur Smeg heeft sinds de jaren ’50 een bijzondere reputatie weten op te bouwen binnen de wereld van de huishoudelijke apparatuur. Voor de exceptionele designs wordt vaak de samenwerking gezocht met internationaal bekende ontwerpers. Met name de vrijstaande koelkasten van het merk zijn vaak oogstrelend, maar ook de inbouw koelkasten onderscheiden zich in ontwerp duidelijk van koelkasten van andere merken. Mooi meegenomen: een Smeg inbouw koelkast heeft altijd minimaal energieklasse A+ en in de regel zijn ze voorzien van een vriescompartiment met het hoogste conserveringsniveau van 4 sterren.

4 resultaten
Smeg S8L1743E
Inbouw , Energieklasse E , 311 l
Smeg S8L1743E
Geen reviews
€ 1102,-
2 prijzen
177.9 cm
Smeg S4L120F
Inbouw , Energieklasse F , 208 l
Smeg S4L120F binnenkant
Geen reviews
€ 629,-
2 prijzen
121.8 cm
Smeg S4C122F
Inbouw , Energieklasse F , 188 l
Smeg S4C122F binnenkant
Geen reviews
€ 629,-
1 prijs
121.8 cm
Smeg C3170NE
Inbouw , Energieklasse E , 262 l
Smeg C3170NE binnenkant
Geen reviews
€ 759,-
1 prijs
177.5 cm

Smeg inbouw koelkasten op Slimster

Slimster.nl neemt jou al het vervelende werk uit handen dat bij het online kopen van een koelkast komt kijken. In een handomdraai kun je de juiste koelkasten vinden, ze kieskeurig onderling vergelijken en vervolgens kopen – gegarandeerd tegen de laagste prijs. Het werkt zo. In het scherm aan de linkerkant vul je in wat jij wilt: inhoud, formaat, prijsklasse, wel of niet een vriesvak, etc. Slimster.nl scant vervolgens alle Nederlandse elektronica webshops en schotelt jou een lijst voor met de (inbouw) ijskasten die aan deze eisen voldoen. Hieruit kun je tot maximaal vier koelkasten selecteren via de ‘vergelijk’-knop. Ze worden dan schematisch naast elkaar geplaatst, waardoor je in een oogopslag ziet waarin ze onderling verschillen en overeenkomen.

SMEG inbouw koelkast kenmerken

Inbouw koelkasten installeer je in een nis of keukenkast. Vóór aankoop is het dus belangrijk de maten van die nis op te meten. Over het algemeen zijn inbouwkoelkasten van SMEG kleiner dan de kastmodellen. Je bevestigt een keukenkastdeurtje aan de deur van de koelkast, zodat hij helemaal wordt geïntegreerd in jouw keuken. Een inbouwkoelkast kan een handige optie zijn wanneer je weinig ruimte tot je beschikking hebt. De inbouw koelvriescombinaties hebben een vier sterren vriescompartiment. Dit betekent dat je je levensmiddelen lange tijd veilig kunt invriezen met het behoud van versheid en vitaminen. De SMEG koelkasten hebben vaak ook nog een Extra Fresh zone waar het tussen de 0 en 3 graden is. Hier kun je voedsel dus ook langer in bewaren.

Naast inbouw koelkasten vind je bij Smeg ook onderbouw koelkasten. In plaats van de koelkast 100% in je keuken te integreren, schuif je een onderbouw koelkast simpelweg onder je werkblad. Dat is dus een goedkopere en snellere oplossing dan inbouw, maar mogelijk niet zo mooi. Wel is het efficiënter qua ruimte dan een losstaande koelkast.

Kortom:

  • Bij weinig ruimte, gemakkelijk te integreren in jouw keuken.
  • 4-sterren vriescompartiment voor het langer bewaren van levensmiddelen.
  • Ook beschikbaar als onderbouw koelkast.
Ben jij op zoek naar de beste inbouw koelkast?
Bekijk beste inbouw koelkast