Inbouw koelkast met No Frost systeem kopen

Inbouw koelkasten met No Frost systeem

Zeker met een inbouw koelkast is het vervelend om het vriesgedeelte te moeten ontdooien. Je kunt deze namelijk niet even verplaatsen naar een plek waar het niet erg is dat er water op de grond lekt. Bovendien is het ontdooien van de ijskast altijd een vervelend werkje dat je liever helemaal zou overslaan. Dat kan nu gelukkig, als je kiest voor een inbouw koelkast met No Frost systeem. Dit systeem houdt in dat er nooit meer ijsvorming plaatsvindt in de vriezer van jouw koelkast. Dat betekent minder energieverbruik, meer hygiëne, en minder gedoe. Op Slimster.nl vind je een geweldig aanbod aan inbouw koelkasten met nofrost systeem. Vergelijk verschillende koelkasten met elkaar tot je zeker weet wat je wilt. Met Slimster.nl vind je die ideale integreerbare koelkast beslist!

5 resultaten
Liebherr SIFNSf 5128
Inbouw , Energieklasse F , 177 cm
Liebherr SIFNSf 5128
Geen reviews
€ 1899,-
3 prijzen
177 cm
Liebherr IFNc 3553 Prime
Inbouw , Energieklasse C , 71.2 cm
Liebherr IFNc 3553 Prime
Geen reviews
€ 1399,-
3 prijzen
71.2 cm
Liebherr IFNe 3503 Pure
Inbouw , Energieklasse E , 71.2 cm
Liebherr IFNe 3503 Pure
Geen reviews
€ 999,-
3 prijzen
71.2 cm
Bauknecht KSI 18VF2 P
Kastmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse F
Bauknecht KSI 18VF2 P
Geen reviews
€ 1049,-
2 prijzen
Kastmodel koelkast
177.1 cm
AEG SKE818E1DS
Kastmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse E
AEG SKE818E1DS
Geen reviews
€ 875,-
1 prijs
Kastmodel koelkast
177.2 cm

Inbouw koelkasten met No Frost systeem vergelijken

Heb je de knoop doorgehakt om een inbouwkoelkast aan te schaffen met No Frost technologie, dan ben je er nog niet. Er zijn nog veel meer dingen waarover je na moet denken bij de keuze voor een koelkast. Gelukkig biedt Slimster.nl een zeer handig filtermenu waarin je jouw voorkeuren kunt aangeven. Hierna kun je de overgebleven modellen gemakkelijk kieskeurig vergelijken met de vergelijkingstool. Zo kom je met Slimster.nl altijd uit bij de ideale in te bouwen koelkast!

No frost technologie

Klinkt goed, zo’n no frost systeem, maar wat houdt het nu eigenlijk precies in? Dat is gemakkelijk uit te leggen. Koelkasten en vriezers zijn altijd een beetje vochtig aan de binnenzijde. Dit zorgt er bij gewone vriezers voor dat – omdat het vocht niet wordt afgevoerd – kristalliseren van het vocht plaatsvindt, met ijsvorming als onhandig gevolg. Het no frost systeem is ingenieus, omdat het deze vochtige lucht afvoert voordat het zich kan vormen tot ijs. Het bevriest de druppeltjes water uit de lucht tijdelijk, en ontdooit deze eens in de zoveel tijd waarna het water wordt afgevoerd. Het no frost systeem werkt dus eigenlijk heel simpel, maar maakt voor jou een groot verschil.

Energiebesparing

Doordat in een inbouw koelkast met no frost systeem geen ijs meer kan ontstaan, is er niet alleen meer gebruiksgemak voor jou, maar bespaar je gelijktijdig op energiekosten. Een vrieslade vol ijs kost namelijk veel meer stroom dan een ijsvrije vriezer. Zo doe je dus niet alleen jezelf een plezier door niet langer ieder jaar met emmers en teiltjes aan de slag te hoeven, maar ook de portemonnee en het milieu. Een win-win-winsituatie dus!

Andere voordelen NoFrost inbouw koelkast

Doordat er geen ijsvorming kan plaatvinden in een inbouwkoelkast met no frost technologie, plakken jouw etenswaren ook niet langer aan elkaar als ze in de vriezer liggen. Bovendien trek je niet iedere keer stukjes ijs mee als je iets uit het vriesgedeelte pakt, wat betekent dat de vloer mooi droog blijft. Hygiëne is bovendien ook een belangrijk voordeel. In ijs gedijen bacteriën namelijk goed, en hiervoor is geen kans bij een No Frost inbouw koelkast.

Ben jij op zoek naar de beste inbouw koelkast?
Bekijk beste inbouw koelkast