Boretti inbouw koelkast kopen

Boretti inbouw koelkasten

Is je oog gevallen op een Boretti inbouw koelkast? Dan ben jij waarschijnlijk iemand met gevoel voor stijl. Boretti is een jong Italiaans merk dat zich helemaal heeft toegelegd op het ontwerpen van keukens en keukenapparaten. De stijl is modern, met een knipoog naar het verleden. Ze hebben een uitgebreid aanbod van inbouw koelkasten. Een inbouw koelkast werk je af met een keukenmeubel deur, zodat hij helemaal past bij de rest van je keuken. Op Slimster.nl hebben we vast een overzicht van alle integreerbare Boretti koelkasten voor je klaargezet!

3 resultaten
Boretti BPWKN88AN
Inbouw , 88 cm , Links/rechts
Boretti BPWKN88AN
Geen reviews
€ 1552,-
1 prijs
88 cm
Boretti BPWKN60IX
Wijnkoelkast , Inbouw , Energieklasse A
Boretti BPWKN60IX
Geen reviews
€ 1199,-
1 prijs
Wijnkoelkast
60 cm
Boretti BPWKN88IX
Inbouw , Energieklasse A , 88 cm
Boretti BPWKN88IX
Geen reviews
€ 1199,-
1 prijs
88 cm

Voordelen van de Boretti inbouwkoelkasten

Het voordeel van een inbouwkoelkast is dat je een harmonieuzer geheel in je keuken creëert. Vaak bespaart het ook ruimte om je koelkast in te bouwen. Het voordeel van Boretti koelkasten is dat je er de keuze hebt uit een ruim aanbod. Dus of je nu een inbouw ijskast van het tafelmodel, het kastmodel, met of zonder vriesvak, of een wijnkoelkast zoekt: er is keus genoeg. Door alle modellen en prijzen kieskeurig te vergelijken vind jij op Slimster.nl beslist de beste aanbieding voor jouw nieuwe Boretti inbouw koelkast!

Boretti inbouw koelkast kenmerken

Omdat inbouwkoelkasten zo zijn ontworpen dat ze naadloos zijn te integreren in de rest van je keuken, hebben ze andere kenmerken dan de gebruikelijke vrijstaande koelkasten.

Bij de aanschaf van een inbouw koelkast is het nog veel belangrijker om op de maten te letten dan bij een losse koelkast. Want als het apparaat niet in de nis past, heb je een probleem. Meet de hoogte, breedte en diepte dus goed op. Bij een losstaande koelkast is de ventilatie, die nodig is om te koelen, weggewerkt aan de achterkant. Bij een inbouw- of onderbouw koelkast zit de ventilatie juist aan de voorkant. De meeste Boretti inbouwkoelkasten maken voor het installeren gebruik van het sleepdeursysteem. Daarbij wordt de deur van de inbouw koelkast op een eenvoudige manier aan de meubeldeur gekoppeld. Voor veel mensen speelt het energielabel een grote rol bij de keuze voor een volledig geïntegreerde koelkast. Net als vrij te plaatsen koelkasten heb je de in te bouwen apparaten in iedere energieklasse.

Kortom:

  • Meet de maten goed op.
  • Bij een inbouw koelkast zit ventilatie aan de voorkant.
  • Installatie door middel van een sleepdeursysteem.
  • In meerdere energieklassen beschikbaar.
Ben jij op zoek naar de beste inbouw koelkast?
Bekijk beste inbouw koelkast