Inbouw koelkast van 200 cm hoog kopen

Inbouw koelkasten 200 cm hoog

Op zoek naar een inbouw koelkast van 2 meter hoog? Slimster.nl heeft deze en veel meer andere koelkasten in haar assortiment, waardoor er altijd een inbouw ijskast is die bij jouw situatie past. Zo ook de 200 cm hoge koelkasten, waar meestal van allerlei extra functies op en aan zitten zoals een ijsblokjes machine en aparte vakken voor groente en fruit. Inbouwkoelkasten met deze afmetingen komen in Nederland weinig voor. We raden je aan om de maten van de keukenkast extra goed op te meten en extra ruimte in te calculeren voor de montage en installatie.

3 resultaten
Whirlpool WHC20 T352
Inbouw , Energieklasse E , 280 l
Whirlpool WHC20 T352
Geen reviews
€ 919,-
7 prijzen
193.5 cm
Bauknecht KGITN 20F3 MA
Koelvriescombinatie , Inbouw , Energieklasse D
Bauknecht KGITN 20F3 MA
Geen reviews
€ 1449,-
2 prijzen
Koelvriescombinatie
Whirlpool ART 9811 SF2
Inbouw , Energieklasse E , 306 l
Whirlpool ART 9811 SF2
Geen reviews
€ 732,-
1 prijs
193.5 cm

Inbouw koelkasten 200 cm hoog vergelijken

Wellicht heb je een aantal koelvriescombinaties gezien die je graag kieskeurig met elkaar wilt vergelijken. Met de vergelijk tool van Slimster.nl is dit zeer eenvoudig te realiseren. Selecteer de integreerbare koelkasten die jou het meest aanspreken en kies vervolgens op de knop 'Vergelijken' knop. Je krijgt een overzicht met uitgebreide productinformatie en kunt zodoende een goed overwogen beslissing maken. Op deze manier weet jij zeker dat je de inbouw koelkast vindt die het best bij jouw keuken en persoonlijke behoeftes past!

Jouw nieuwe inbouw koelkast van 200 cm hoog vind je snel door het complete aanbod op Slimster.nl te vergelijken. Wanneer je een geschikte inbouwkoelkast hebt gevonden koop je deze voor de scherpste online prijs bij één van onze aangesloten webshops!

Ben jij op zoek naar de beste inbouw koelkast?
Bekijk beste inbouw koelkast