Exquisit inbouw koelkast kopen

Exquisit inbouw koelkasten

Het koelkastmerk Exquisit focust op inbouw koelkasten, vrijstaande koelkasten en koelapparaten voor de horeca. Het bedrijf houdt het assortiment overzichtelijk en legt de nadruk op energiezuinigheid en een lage aanschafprijs. Verruil je jouw oude (energieslurpende) koelkast voor een nieuwe Exquisit inbouw koelkast, dan heb je jouw aankoopprijs er door de lage gebruiks- en aanschafkosten al na een jaar of drie uit. Hier op Koelkasten helpen wij je door alle inbouw modellen van Exquisit op een rij te zetten. Op deze pagina vind je zeker jouw favoriete Exquisit koelkast!

5 resultaten
Exquisit EKGC270-70-E-040F
Koelvriescombinatie , Inbouw , Energieklasse F
Exquisit EKGC270-70-E-040F linker voorkant
Geen reviews
€ 527,-
1 prijs
Koelvriescombinatie
178.5 cm
Exquisit EKS131-V-040F
Koelvriescombinatie , Inbouw , Energieklasse F
Exquisit EKS131-V-040F linker voorkant
Geen reviews
€ 317,-
1 prijs
Koelvriescombinatie
87.1 cm
Exquisit EKGC270-70-E-040E
Koelvriescombinatie , Inbouw , Energieklasse E
Exquisit EKGC270-70-E-040E linker voorkant
Geen reviews
€ 625,-
1 prijs
Koelvriescombinatie
178.5 cm
Exquisit EKS201-V-E-040F
Inbouw , Energieklasse F , 199 l
Exquisit EKS201-V-E-040F
Geen reviews
€ 344,-
1 prijs
123 cm
Exquisit EKGC265-40-040E
Inbouw , Energieklasse E , 205 l
Exquisit EKGC265-40-040E linker voorkant
Geen reviews
€ 439,-
1 prijs
145.2 cm

Exquisit inbouw koelkast vergelijken voor de beste prijs

Welke Exquisit koelkast past het beste bij jou? Het antwoord vind je via Slimster.nl. Door het menu met filters aan de linkerzijde in te stellen op jouw wensen, krijg je een lijstje met de ijskasten die aansluiten bij jouw eisen. De koelkasten die jou het meeste aanspreken kun je onderling op alle specificaties vergelijken. Hoe? Vink tot hoogstens vier modellen aan en klik dan op ‘vergelijken’. Klik je op een model, dan kom je op de productpagina. Hier zie je welke electro webwinkels de inbouw koelkast leveren, welke prijzen zij hanteren, of zij een aanbieding hebben en wanneer ze de aankoop bij jou thuis kunnen brengen. Slimster.nl scant permanent alle webshops, waardoor jij altijd beschikt over de meest up-to-date informatie en zeker weet dat je de laagste prijs betaalt.

De inbouw koelkasten van Exquisit

Een inbouw koelkast heeft klare voordelen. Een koelkast matcht vaak niet (helemaal) bij de rest van het interieur, dus is het prettig om hem te ‘camoufleren’. Daarnaast scheelt het ruimte om het apparaat niet vrijstaand te plaatsen, maar onder het aanrecht. Let op: een inbouwkoelkast met een groot vriesvak zal vaak niet onder een standaard aanrecht passen.

De in te bouwen koelkasten van Exquisit zijn no-nonsense apparaten die naadloos aansluiten bij de wensen van gebruikers. De ontwerpers van het merk doen namelijk diepgaand onderzoek naar de wensen en eisen van consumenten. Zo weten ze bijvoorbeeld dat veel mensen behoefte hebben aan een ontdooisysteem, aangezien handmatig ontdooien veel werk en gedoe kost. Een Exquisit tafelmodel koelkast, kastmodel koelkast of koelvriescombinatie zal daarentegen vaak niet beschikken over bijvoorbeeld superkoelen of luchtvochtigheidsregeling, functionaliteiten die de koelkast duur in de aanschaf maken. Op deze manier weet het merk zijn reputatie hoog te houden van prima koelkasten, die goedkoop zijn in het gebruik en zeer weinig kosten bij aanschaf.

Vergelijk alle inbouw koelkasten op Slimster.nl en je vindt zeker de Exquisit inbouw koelkast die voldoet aan al jouw wensen en behoeften. Online kopen doe je veilig en vertrouwd bij één van onze aangesloten webshops!

Ben jij op zoek naar de beste inbouw koelkast?
Bekijk beste inbouw koelkast