Inbouw koelkast van 75 cm breed kopen

Inbouw koelkasten 75 cm breed

Opzoek naar een inbouw koelkast met een breedtemaat van 75 cm? Bij Slimster.nl vind je een breed assortiment aan inbouw koelkasten die minimaal aan deze eis voldoen. Wij hebben op deze pagina al een aantal modellen met deze breedtemaat onder elkaar gezet, maar wanneer je dit wenst is het ook mogelijk om nog specifieker te zoeken. Gebruik de filters aan de linkerzijde van het scherm om bijvoorbeeld alleen integreerbare koelkasten met een energielabel A++ te tonen.

1 resultaat
Liebherr ECBN 5066
Inbouw , Energieklasse F , 402 l
Liebherr ECBN 5066
Geen reviews
€ 5699,-
3 prijzen
202.7 cm

Inbouw koelkast 75 cm breed vergelijken

Kun je nog geen keuze maken? Met de vergelijk tool van Slimster.nl is het mogelijk om vier verschillende inbouw koelkasten met elkaar te vergelijken. Je krijgt een overzichtelijk schema met de verschillende specificaties en de daarbijbehorende prijzen die gelden voor de Nederlandse markt. Wacht niet langer en selecteer en vergelijk de koelkast modellen naar wens. Door gebruik te maken van deze handige vergelijkingstool vind je gemakkelijk de inbouw ijskast die aan al jouw wensen voldoet. Bovendien krijg je direct een overzicht van de webshops die op dat moment de laagste prijzen bieden!

Besparen op de aankoop van een nieuwe inbouw koelkast? Dat kan heel gemakkelijk door kieskeurig te vergelijken op Slimster.nl. Hier vind je de in te bouwen koelkast die bij je past en profiteer je daarnaast ook nog eens van de beste online deals.

Ben jij op zoek naar de beste inbouw koelkast?
Bekijk beste inbouw koelkast