Everglades inbouw koelkast kopen

Everglades inbouw koelkasten

De inbouwkoelkasten van het Nederlandse merk Everglades zijn geschikt voor huishoudens die veel rekening houden met de prijs/kwaliteit verhouding. Zowel de inbouw als de vrij te plaatsen koelkasten van Everglades vallen binnen het goedkopere segment. De apparaten zijn natuurlijk wel voorzien van de belangrijkste functies en technologie die cruciaal zijn voor een goed functionerend apparaat. Ze zijn robuust, gemakkelijk in te delen en beschikken vaak over een vriesvak. Op Slimster.nl vind je alle Everglades inbouw koelkasten inclusief de laagste online prijs!

1 resultaat
Everglades EVBi6021
Kastmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse E
Everglades EVBi6021
Geen reviews
€ 349,-
2 prijzen
Kastmodel koelkast

Everglades inbouw koelkast kopen

Inbouw koelkasten zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, dus koelvriescombinaties, modellen met- en zonder vriesvak, kastmodel koelkasten en wijnkoelkasten zijn allemaal in te bouwen. Everglades verkoopt als inbouwkoelkast vooral het tafelmodel met vriesvak. De naam doet misschien anders vermoeden, maar Everglades is toch echt een Nederlands merk in huishoudelijke apparaten. Het werd tientallen jaren geleden opgericht door de familie Van Papendrecht. Ze verkopen naast goedkope koelkasten ook goedkope vaatwassers, vriezers en ovens. Vergelijk op deze pagina alle Everglades inbouw koelkasten en vind snel de beste online aanbieding!

Voordelen van Everglades inbouw koelkasten

De twee voornaamste voordelen van een inbouw koelkast tegenover een losse koelkast, zijn dat de inbouw variant minder ruimte van de keuken inneemt en harmonieuzer opgaat in het geheel.

Heb je te weinig kastruimte en daardoor juist te weinig plek voor een ijskast? Dan is een inbouw koelkast mogelijk de oplossing voor jou. Je integreert de koelkast op mooie wijze in de keuken, omdat je hem bij het installeren verwerkt in een keukenkast of een ander deel van je keukenmeubilair.

In plaats van een vrijstaande koelkast die voor iedereen zichtbaar is, is jouw koelkast discreet weggewerkt achter een keukendeur. Je hebt de keuze uit twee systemen om de deur van het apparaat op de kastdeur te monteren. Passen ze qua formaat perfect, dan kun je gaan voor het deur-op-deur systeem waarbij de deuren direct op elkaar worden gemonteerd. Zo niet, dan kies je voor het sleepdeur systeem waarbij de deuren via een geleider aan elkaar vastzitten.

Kortom:

  • Neemt weinig ruimte in beslag en kan overal in verwerkt worden.
  • Discreet weggewerkt door deur-op-deur systeem of sleepdeursysteem.
Ben jij op zoek naar de beste inbouw koelkast?
Bekijk beste inbouw koelkast