Inbouw koelkast van 50 cm diep kopen

Inbouw koelkasten 50 cm diep

Wil je alle inbouw koelkasten met een dieptemaat van 50cm met elkaar vergelijken? Wij bieden jou de mogelijkheid om op een aantal criteria te vergelijken. De koelkasten met deze dieptemaat zijn de ideale oplossing als het gaat om kleine ruimtes zoals een kleine keuken of wanneer je minder diepe keukenkastjes hebt. Voordat je een inbouw ijskast bestelt raden we je aan om rekening te houden met een aantal centimeter speling. Koop daarom altijd een maat die iets kleiner is dan de opgemeten maten van het keukenkastje. Daarnaast dien je rekening te houden met het volgende: er zijn twee verschillende soorten deuren waaruit je kunt kiezen namelijk: deur-op-deursystemen en sleepdeursystemen. Voor de uiteindelijke afwerking is dit een belangrijk gegeven.

3 resultaten
Le Chai LMN245
Wijnkoelkast , Inbouw , Energieklasse A
Le Chai LMN245
Geen reviews
€ 1619,-
3 prijzen
Wijnkoelkast
59 cm
Le Chai LM245
Wijnkoelkast , Inbouw , Energieklasse A
Le Chai LM245
Geen reviews
€ 1619,-
2 prijzen
Wijnkoelkast
59 cm
Beko RSO46WEUN
Mini koelkast , Inbouw , Energieklasse F
Beko RSO46WEUN voorkant
7,9
4 reviews
€ 188,-
2 prijzen
Mini koelkast
49.6 cm

Inbouw koelkasten 50 cm diep vergelijken

Voor een eenvoudige doch kieskeurige vergelijking tussen de verschillende modellen raden we je aan om vier inbouw koelkasten te selecteren en vervolgens te klikken op de 'Vergelijken' knop (max. 4 koelkasten). De koelkasten naar keuze worden dan onder anderen met elkaar vergeleken op prijs, model, merk en het energielabel.

Jouw favoriete inbouw koelkast van 50cm diep vind je zeker door kieskeurig te vergelijken op Slimster.nl! Bestel en profiteer van de laagste online prijs.

Ben jij op zoek naar de beste inbouw koelkast?
Bekijk beste inbouw koelkast