• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 155.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Dakkapel met airco

Dakkapel met airco

Ga naar

Heb je problemen om je zolder koel te houden? Vooral bij een dakkapel met een plat dak kan de temperatuur op zolder flink oplopen. Om ervoor te zorgen dat de temperatuur, vooral in de zomermaanden, aangenaam blijft kan je een airconditioning laten installeren op je dakkapel.

Waarom een dakkapel met airco?

Op zolder blijft de warmte vaak hangen, helemaal als er een dakkapel met plat dak aanwezig is. Een raam openen is dan in de meeste gevallen niet voldoende om de ruimte koel te houden of krijgen. Door het plaatsen van een dakkapel met airco houd je het koel op zolder. Er zijn verschillende opties met een airco.

Soorten airco's voor dakkapel

  • Mobiele airco
  • Plafond airco
  • Wand airco
  • Vloer airco
  • Raam airco
  • Inbouwsysteem

Kosten airco op dakkapel

Wat kost een dakkapel met een airco? De prijs is afhankelijk van het soort dakkapel en het type airconditioning. Ga je voor een airco buitenunit op de dakkapel, is de airco alleen binnen op zolder geplaatst of ga je juist voor een split airco in de dakkapel. Een split airco heeft een binnen- en een buitenunit en kan de ruimte zowel verkoelen als verwarmen. Deze split airco is het meest populair. Bekijk de algemene dakkapel kosten. Benieuwd naar de kosten van een dakkapel met airco?

Dakkapel met airco laten plaatsen?

Welke airco is geschikt voor mijn dakkapel?

Welke airconditioning geschikt is voor jouw nieuwe dakkapel, is afhankelijk van verschillende factoren. Hoe groot is de zolder(kamer) die gekoeld moet worden en welke functies zijn belangrijk bij de airco? Daarnaast speelt ook een rol hoe belangrijk je het design vindt: is een simpele airco op de vloer of wand voldoende of wil je een volledig systeem laten inbouwen?

Klimaatbeheersing op dakkapel In bepaalde gevallen is het mogelijk om klimaatbeheersing op de dakkapel te plaatsen. Deze klimaatbeheersing wordt op de dakkapel geplaatst en is niet zichtbaar vanaf de straat.
airco dakkapel prijs

Extra verkoeling met airco en zonwering

Een dakkapel met airconditioning zorgt voor verkoeling en ventilatie als de zolderkamer opwarmt op hete (zomer)dagen. Je kunt de warmte ook buiten de ruimte proberen te houden, door een dakkapel met zonwering te plaatsen.

Dakkapel met airco laten plaatsen door vakman

Wil je meer ruimte op zolder? Laat dan een nieuwe dakkapel plaatsen door een ervaren vakman. Door deze dakkapel direct uit te rusten met een goede airconditioning, kun je het hele jaar door op je zolder genieten. Wil je eerst nog meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een dakkapel?

Weet je al wat je wilt? Vraag gratis dakkapel offertes aan en kom in contact met maximaal 5 vakmannen die in jouw regio actief zijn. Door deze vakmannen te vergelijken vind je eenvoudig de beste deal.

460 dakkapel bedrijven vergelijken

WBB dakkapellen
Bogers & De Ruiter Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Dakkapel.nl
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal