Combimagnetron met automatisch ontdooiprogramma kopen

Combimagnetrons met automatisch ontdooiprogramma Diverse combimagnetrons beschikken over een automatisch ontdooiprogramma. Met zo een programma wordt het voor jou gemakkelijk om bevroren levensmiddelen snel te ontdooien. Op deze pagina vind je het gehele assortiment van Slimster.nl. Wil jij verschillende modellen bekijken en vergelijken? Dat kan op deze pagina! We hebben zowel combi-modellen van Whirlpool, Miele als Siemens in het assortiment. Bovendien bestaat ons assortiment uit vrijstaande naast inbouwmodellen. Zo vind jij altijd de combimagnetron die past bij jouw huishouden!
103 resultaten
Electrolux LMS4253TMW
Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 900 W
Electrolux LMS4253TMW voorkant
Geen reviews
€ 410,-
1 prijs
Ingebouwd
Combinatiemagnetron
Whirlpool WMF200G
Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 800 W
Whirlpool WMF200G
Geen reviews
€ 325,-
1 prijs
Ingebouwd
Combinatiemagnetron
Medion MD 15501
Combinatiemagnetron , Aanrecht , 900 W
Medion MD 15501
Geen reviews
€ 189,-
1 prijs
Aanrecht
Combinatiemagnetron

Combimagnetrons met ontdooistand vergelijken

Op deze pagina staan alle combimagnetrons met ontdooistand van Slimster.nl. Klik op een model om deze uit te lichten. Indien je meerdere apparaten wilt vergelijken, selecteer je ze en klik je op ‘vergelijken’. Nu maak je een gedetailleerde vergelijking van de verschillende eigenschappen van de combimagnetrons. Je verscherpt jouw zoekresultaten door links in het filtermenu jouw voorkeuren op te geven. Wil jij een apparaat kopen? Daarvoor hoef je niet meer naar de winkel, want dit doe jij eenvoudig online. Selecteer een webshop met een aantrekkelijk voorstel en bestel jouw combimagnetron vandaag nog online. Slimster.nl helpt jou op weg!

Voordelen combimagnetrons met ontdooistand

Combi magnetrons met automatische ontdooistand zijn erg voordelig voor jou als consument. Heb je namelijk bevroren levensmiddelen, dan kan je deze gemakkelijk en snel ontdooien. Dit is handig wanneer je ze snel nodig hebt voor het bereiden van een maaltijd. Je stopt ze gewoon even in de combimagnetron en selecteert ‘Automatic Defrost’. Na een kleine tijd in de machine is jouw voedsel al ontdooid!

Kies jij voor een combimagnetron, dan komen daar ook nog eens andere extra voordelen bij kijken. Met een combi-model combineer je de functies van het bakken, braden, verwarmen, stomen, grillen en ontdooien. Zo hoef je voor deze functies niet allemaal aparte apparaten aan te schaffen, waardoor je ruimte kunt besparen in jouw keuken. Indien je kiest voor een handig inbouwmodel bespaar je de meeste ruimte. In vergelijking met een oven bespaar je ook nog eens op energiekosten, omdat de combimagnetron over het bereiden veel minder lang hoeft te doen. Zo sla jij meerdere vliegen in één klap! Bekijk de belangrijkste voordelen van de combimagnetron met ontdooistand:

  • Gemakkelijk en snel ontdooien
  • Tevens geschikt voor bakken, braden, verwarmen, stomen en grillen
  • Meerdere apparaten in één: ruimte besparen
  • Besparen op energiekosten
Op zoek naar de beste combi-magnetron?
Beste magnetron van 2024