Whirlpool wijnkoelkast kopen

Whirlpool wijnkoelkasten

Ben jij al bekend met de wijnkoelkasten van Whirlpool? Dit merk heeft een lange historie en gebruikt zijn ervaring om van alle nieuwe producten iets moois en vernieuwends te maken. Dat zie je direct terug aan de wijnkoelkasten van het Amerikaanse Whirlpool. De wijnkoelkasten hebben met hun diverse kleurmogelijkheden niet alleen een flitsend uiterlijk, maar scoren ook nog eens hoog op het gebied van gebruiksgemak. Jouw wijn bewaar je op de beste manier, terwijl jij geniet van een prachtig apparaat!

1 resultaat
Whirlpool W WC5120
Wijnkoelkast , Inbouw , Energieklasse G
Whirlpool W WC5120
Geen reviews
€ 1149,-
4 prijzen
Wijnkoelkast
45.5 cm

Whirlpool wijnkoelkast vergelijken

Wil jij de verschillende wijnkoelkasten van Whirlpool onderling vergelijken? Dat kan op Slimster.nl! Op deze pagina zie je ons totaalassortiment wijnkoelkasten van Whirlpool. Je kunt ze onderling vergelijken en je kunt tevens jouw voorkeuren aanpassen. Dit laatste doe je in het filtermenu links in beeld. Heb jij een interessante deal gevonden van een aangesloten webshop, dan kan je direct jouw wijnkoelkast online bestellen!

Over Whirlpool

Whirlpool is een bekende speler op de markt voor huishoudelijke apparaten. Het merk bestaat al sinds 1911 en is in Europa inmiddels de grootste producent van huishoudelijke apparaten. Het heeft bovendien Bauknecht onder diens hoede. Samen zoeken de merken naar innovatieve wegen voor productvernieuwing en komen ze tot de meest duurzame, gebruiksvriendelijke en slimme apparaten.

Wijnkoelkasten van Whirlpool

De wijnkoelkasten van Whirlpool zijn absoluut de moeite waard, vanwege hun combinatie van strak design en hoge functionaliteit. De apparaten zijn er in originele kleurtinten, zoals bruin. Daarnaast zijn ze zeer energiezuinig en maken ze dikwijls gebruik van het energielabel A+. Besparen op jouw energiekosten is dus gegarandeerd met de wijnkoelkasten van Whirlpool. Maar de voordelen reiken verder: geniet bijvoorbeeld mee van functionaliteiten als een ontdooisysteem en een handig flessenrek. Whirlpool zorgt ervoor - jij krijgt de luxe op een presenteerblaadje aangereikt!

Ben jij op zoek naar de beste wijnkoelkast?
Bekijk beste wijnkoelkasten