Liebherr wijnkoelkast kopen

Liebherr wijnkoelkasten

Liebherr is een gerenommeerd merk dat verscheidene wijnkoelkasten op de markt heeft gebracht. Het merk produceert al huishoudelijke apparaten sinds 1949 en doet dat al jaren met verve. Wanneer je witgoed bestelt van Liebherr weet je dan ook dat je kwaliteit in huis haalt. Duitse kwaliteit. Op deze pagina vind je het totale overzicht wijnkoelkasten dat Liebherr momenteel op de markt heeft en dat de aangesloten webshops bij Slimster.nl aanbieden. Door te kieskeurig vergelijken, bespaar jij op het totale bedrag!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Liebherr wijnkoelkast vergelijken

Wil jij de verschillende wijnkoelkasten van het Duitse Liebherr onderling vergelijken? Via Slimster.nl kun je de Liebherr koelkasten selecteren en vergelijken op gedetailleerd niveau. Door gebruik te maken van het filtermenu links in beeld geniet je van extra zoekmogelijkheden. Zo kun je zoeken op prijsklasse en afmetingen. Ga in op een leuk aanbod van een aangesloten webshop om de perfecte wijnkoelkast in huis te halen!

Over Liebherr

Liebherr is in 1949 opgericht door Hans Liebherr. Het merk begon zijn werk oorspronkelijk als producent van bouwmachines en doet dat nog steeds. Bij de huidige generatie consumenten is het merk echter bekender vanwege diens witgoed. Van Liebherr verschenen de afgelopen jaren namelijk talloze vriezers en koelkasten. Door in te zetten op productinnovatie, weet het merk altijd weer met vernieuwende producten op de markt te komen. Het merk heeft inmiddels 120 vestigingen over de hele wereld en er werken meer dan 33.000 werknemers.

Wijnklimaatkasten van Liebherr

Liebherr heeft voor de wijnliefhebbers diverse wijnkoelkasten op de markt gebracht. De wijnkoelkasten zijn er bovendien in alle maten en soorten. Zo zijn er modellen die gebruik maken van een digitaal temperatuurdisplay, LED verlichting, een geïsoleerde en UV-gecoate glasdeur en wisselbare deurscharnier. Waar het om draait is dat Liebherr zijn jarenlange ervaring gebruikt om wijnkoelkasten op de markt te brengen die ervoor zorgen dat de aroma zo goed mogelijk bewaard blijft in de flessen wijn.

Ben jij op zoek naar de beste wijnkoelkast?
Bekijk beste wijnkoelkasten