Siemens wijnkoelkast kopen

Siemens wijnkoelkasten

Koelkasten zijn er in verschillende soorten en nog heel veel meer maten. Een wijnkoelkast is met name geschikt voor het opslaan van drinken en drank, in het bijzonder wijn. Door de indeling van een Siemens wijnkoelkast kun je optimaal gebruik maken van de ruimte door er zoveel mogelijk flessen in te plaatsen. De vorm van de bewaarplateaus zorgt ervoor dat de flessen niet verschuiven of omrollen.

Met name voor de opslag en het serveren van wijn is een wijnkoeler een pré. Met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid bewaar jij de wijn in optimale conditie, waardoor deze beter zal smaken op het moment van inschenken. Ook het serveren van wijn die de ideale temperatuur heeft, draagt in hoge mate bij aan de smaakbeleving.

4 resultaten
Siemens iQ500 KU20WVHF0
Wijnkoelkast , Inbouw , Energieklasse F
Siemens iQ500 KU20WVHF0
Geen reviews
€ 822,-
2 prijzen
Wijnkoelkast
82 cm
Siemens iQ500 KW36KATGA
Wijnkoelkast , Vrijstaand , Energieklasse G
Siemens iQ500 KW36KATGA
Geen reviews
€ 1999,-
2 prijzen
Wijnkoelkast
186 cm
Siemens iQ500 KU21WAHG0
Wijnkoelkast , Inbouw , Energieklasse G
Siemens iQ500 KU21WAHG0
Geen reviews
€ 1449,-
3 prijzen
Wijnkoelkast
81.8 cm
Siemens iQ500 KW16KATGA
Wijnkoelkast , Inbouw , Energieklasse G
Siemens iQ500 KW16KATGA
Geen reviews
€ 1199,-
1 prijs
Wijnkoelkast

Siemens wijnkoelkasten vergelijken

Online koelkasten vergelijken gaat snel en gemakkelijk op Slimster.nl. In een handomdraai ontdek je welke wijnkoelkast het beste bij jou past en waar je deze goedkoop kunt kopen. De filters in het menu aan de linkerkant helpen jou een eerste selectie te maken. Uit het lijstje kun je vervolgens tot wel vier koelkasten uitkiezen om naast elkaar te zetten op een speciale vergelijkingspagina. Vink ze hiervoor aan en klik dan op ‘vergelijk’. Zo kun je op Slimster.nl eenvoudig alle wijnkasten van Siemens vergelijken!

Buitengewoon innovatieve Siemens wijnkoelkast

De huishoudelijke producten van Siemens maken jouw leven minder gewoontjes, houdt het Duitse merk zijn klanten voor. Dat klopt ook. Neem de (wijn)koelkasten, die zijn voorzien van state of the art technologie. Zo springt de verlichting van veel kasten van het bedrijf al aan bij het aanraken van het handvat, waardoor die seconden dat je moet wachten totdat alles zichtbaar is in de koelkast verleden tijd zijn. De deuren zijn zo gemaakt dat ze zacht sluiten en niet gemakkelijk open gaan.

Kenmerkend voor Siemens koelkasten, zijn de technologieën die ervoor zorgen dat de kwaliteit en versheid van jouw producten gewaarborgd blijven. Dankzij superkoelen zakt de temperatuur in de kast tijdelijk als er flessen (of andere levensmiddelen) met een hogere temperatuur worden bijgeplaatst. In combinatie met de goede isolatie zorgt dit ervoor dat de producten altijd op temperatuur en dus verser blijven. En de anti-bacteriefunctie gaat bacteriegroei in de koelkast tegen.

Met een Siemens wijnbewaarkast kies je niet voor een prijsvechter, maar voor een gegarandeerde lange levensduur, bovengemiddelde gebruiksvriendelijkheid en vernuftige technologieën. De investering zul je na een paar jaar al terugverdiend hebben door de langere versheid van het eten en drinken en de energie-efficiëntie van de koelkast.

Wijnklimaatkast van Siemens kopen?

Op Slimster.nl vind jij een overzicht van alle Siemens wijnkoelers. Heb je een keuze kunnen maken? Klik dan op het gewenste model en je krijgt een overzicht van de webshops die jouw koelkast kunnen leveren. Zo kun je zien of er aanbiedingen zijn en je kunt daar raadplegen welke leveringsvoorwaarden de online winkels hanteren. Uiteraard koop je via Slimster.nl jouw favoriete Siemens wijnkoelkast voor de laagste online prijs!

Ben jij op zoek naar de beste wijnkoelkast?
Bekijk beste wijnkoelkasten