Wijnkoelkast met glazen deur kopen

Wijnkoelkasten met glazen deur

Een wijnkoelkast is een prachtig apparaat om wijnen in te bewaren. Doordat je de temperatuur in kunt stellen blijft de wijn altijd op de juiste temperatuur en kun je het serveren wanneer je maar wilt. Voor wijn is het uitermate belangrijk dat het klimaat goed blijft. Daarom wordt een wijnkoelkast ook wel een wijnklimaatkast genoemd. Het zorgt voor het juiste klimaat om wijnen te bewaren. Veel wijnkoelkasten zijn voorzien van een glazen deur. Een glasdeur in een wijnkoeler is voorzien van speciaal glas dat UV-licht buiten houdt. Hierdoor blijft de smaak van de wijn altijd behouden. Op deze pagina vind je alle wijnkoelkasten met een deur van glas.

5 resultaten
Le Chai LB468
Wijnkoelkast , 134 l , 88 cm
Le Chai LB468
Geen reviews
€ 1899,-
1 prijs
Wijnkoelkast
88 cm
Le Chai LMN78
Wijnkoelkast , 88 cm
Le Chai LMN78
Geen reviews
€ 899,-
1 prijs
Wijnkoelkast
88 cm
Le Chai LMN180
Wijnkoelkast , Inbouw , Energieklasse F
Le Chai LMN180
Geen reviews
€ 1299,-
1 prijs
Wijnkoelkast
82 cm
Le Chai LB420X
Wijnkoelkast , Energieklasse G , 85.2 cm
Le Chai LB420X
Geen reviews
€ 839,-
1 prijs
Wijnkoelkast
85.2 cm
Le Chai LM78
Wijnkoelkast , Energieklasse G , 88 cm
Le Chai LM78
Geen reviews
€ 899,-
1 prijs
Wijnkoelkast
88 cm

Wijnkoelkast met glazen deur vergelijken

Zoek jij een nieuwe wijnkoelkast met glazen deur en wil je die voordelig kunnen kopen? Dan zit je bij Slimster.nl goed! Een vergelijkingstool is niet compleet zonder prijsvergelijking. Daarom vind je achter ieder model het prijsoverzicht met daarin de actuele prijzen van winkels die jouw favoriete wijnkoelkast aanbieden. Hier vind je direct de laagste prijs voor een nieuwe wijnkoelkast met glasdeur.

Filter en vergelijk wijnkoelkasten met glasdeur

Wijnkoelkasten zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Van kleine wijnkoelers met ruimte voor 6 flessen tot professionele wijnklimaatkasten met ruimte voor meer dan 100 flessen. Wat zoek je precies in een wijnkoelkast? Op Slimster.nl vind je snel jouw nieuwe model door gebruik te maken van het filter links op de pagina. Hier kun je al jouw voorkeuren selecteren zoals de afmetingen, de energieklasse (bekijk bijvoorbeeld de wijnkoelkasten met energielabel A++ of energielabel A+) of het merk. Maar je kunt natuurlijk ook kijken over welke speciale functies de wijnkoelkast beschikt om jouw lievelingswijnen optimaal te bewaren. Zo vind je bijvoorbeeld wijnkoelkasten met luchtvochtigheidsregeling. De zoekresultaten naar aanleiding van jouw aangegeven wensen geven we direct weer. Selecteer de modellen en klik op vergelijk voor een overzicht.

Ben jij op zoek naar de beste wijnkoelkast?
Bekijk beste wijnkoelkasten