Haier wijnkoelkast kopen

Haier wijnkoelkasten

Het Chinese Haier bestaat pas sinds het eind van de 20e eeuw, maar is al snel uitgegroeid tot de op twee na grootste witgoed fabrikant ter wereld. Haier maakt innovatieve producten met een aansprekend design voorzien van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De 3 peilers zijn dan ook design, innovatie en kwaliteit. Ben je benieuwd wat Haier te bieden heeft? Op deze pagina vind je alle Haier wijnkoelkasten. Slimster.nl helpt jou bij het vergelijken van alle wijnklimaatkasten om de beste bewaring van jouw wijn te garanderen!

5 resultaten
Haier Wine Bank 50 Serie 5 HWS79GDG
Wijnkoelkast , Vrijstaand , Energieklasse G
Haier Wine Bank 50 Serie 5 HWS79GDG
8,1
7 reviews
€ 779,-
2 prijzen
Wijnkoelkast
127 cm
Haier Wine Bank 50 Serie 5 HWS49GA
Wijnkoelkast , Energieklasse F , 82 cm
Haier Wine Bank 50 Serie 5 HWS49GA
9,1
17 reviews
€ 749,-
1 prijs
Wijnkoelkast
82 cm
Haier Wine cellar HWS188GAE
Wijnkoelkast , Energieklasse G , 185 cm
Haier Wine cellar HWS188GAE
Geen reviews
€ 1051,-
1 prijs
Wijnkoelkast
185 cm
Haier Wine cellar WS105GA
Wijnkoelkast , Energieklasse G , 126.5 cm
Haier Wine cellar WS105GA
Geen reviews
€ 689,-
1 prijs
Wijnkoelkast
126.5 cm
Haier Wine Bank 50 Serie 3 HWS33GG
Wijnkoelkast , Energieklasse G , 93 l
Haier Wine Bank 50 Serie 3 HWS33GG
9,1
8 reviews
€ 449,-
1 prijs
Wijnkoelkast
83 cm

Haier wijnkoelkast vergelijken en kopen

Heb je een Haier wijnkoelkast gevonden die aan jouw wensen voldoet? Achter ieder model vind je een prijsoverzicht. Zo zie je direct welke winkel de beste aanbieding voor jouw nieuwe wijnkoeler heeft. Vul het filter in, kijk in het prijsoverzicht en vind direct de laagste prijs voor een Haier koelkast om witte en rode wijn in te bwaren.

Optimaal bewaren met Haier wijnklimaatkasten

Haier heeft verschillende wijnkoelkasten in het assortiment in het budget- en middensegment. Variërend van modellen die 25 flessen kunnen bewaren tot een grote wijnkoeler met ruimte voor 50 flessen. De temperatuur is altijd instelbaar, waarbij de glazen deur de schadelijke UV-straling tegen zal houden. De wijnkoelkasten van Haier zorgen ervoor dat de wijn altijd op de juiste temperatuur gehouden kan worden, waardoor ze op ieder moment van de dag geserveerd kunnen worden. Een wijnkoelkast zorgt voor een ideaal klimaat voor wijn, waardoor ze ook wel wijnklimaatkast worden genoemd. Wat zoek je precies in een wijnkoelkast? Links in het filter kun je al jouw voorkeuren opgeven. Ook kun je andere merken aanvinken om de Haier wijnkoelkasten mee te vergelijken. De resultaten van het filter worden hierboven weergegeven.

Ben jij op zoek naar de beste wijnkoelkast?
Bekijk beste wijnkoelkasten